”Ünye’de damağının tadını bilenlerin yeni adresi olan Lokmacı Dede, lahmacun, tatlı, kelle paça, işkembe, yahni çorbası, tereyağlı pilav, tava yemekleri, kahvaltı çeşitleri, kebap çeşitleri ve birçok yemek çeşitleri ile hizmetinizde.
Bugüne kadar Ünye’de tatmadığınız tatları Lokmacı Dede sizlere sunuyor.
Tatlılardan, lahmacun, pide, çorba ve bütün yemek çeşitlerine kadar hizmet verdiklerini söyleyen işletme sahibi
Halis PALAVAR, ayrıca müşterilerin taleplerine göre toplu yemek siparişleri de alacaklarını dile getirdi.

Ünye Orta çarşı arastası Orta Cami karşısında bulunan Lokmacı Dede işletmecisi Halis PALAVAR, Bu işletmeyi açarken çok zor şartlarda ve düşünerek açtıklarını. İlk önce sadece İzmir Lokması ve Saray Lokması yaparak işletmeyi devam ettireceklerini fakat insanlarımızın Ünye’de damak tatlarına hitap edecek bir lahmacun yiyemediklerini gördüklerini, bu sebepten dolayıda tatlı haricinde lahmacun ve başka tatlarda sunma ihtiyacı hissettiklerini söyledi.
”Bu işletmemizi çok düşünerek açtık. Esasında sadece Saray Lokması ve İzmir Lokması yapıp insanlarımıza bu tadı doyasıya yaşatmaktı. Fakat gördüğümüz kadarıyla halkımız Ünye’de tam anlamıyla özüne uygun bir kelle paça, işkembe, tırnak paça ve özellikle de lahmacun yiyemediği için sonradan bu çeşitlerimizi de mutfağımızdan müşterilerimize sunmaya karar verdik.
Şuan için ise müşterilerimizin taleplerine göre toplu yemek siparişleri de almaktayız” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Ürünlerinde her zaman doğal içerikli malzemeler kullandıklarını söyleyen Halis PALAVAR;
”Bizler Lokmacı Dede ailesi olarak müşterilerimize birinci kalite hizmet sunmak için ellerimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ve bunu yaptığımızdan da eminiz. Hijyenik bir ortamda müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yemeklerimizde kesinlikle tereyağı ve birinci kalite zeytin yağı harici başka yağlar kullanmıyoruz. Bu konuda da fazlasıyla titiz davranmaya çalışıyoruz.” dedi ve ayrıca Ramazan ayı dolayısı ile sipariş üzerine evlere güveç servisi de yapacaklarını dile getirdi.