eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BİZ TAŞERON DEĞİLİZ

BİZ TAŞERON DEĞİLİZ
16 Mart 2016 - 0:36

VCDFCumhuriyet Halk Partisi Eski ilçe başkanı Orhan Bodancı Türkiye’nin içine çekilmek istenen durumu ve hükümetin yanlış politikalarını değerlendirdi. Bodancı içinde bulunduğumuz durumun ülke geleceği içinde karanlık olduğunu belirtti ve söyle konuştu,

Şimdi benim Sayın Başbakanım Türkiye milleti adına Birleşmiş Milletlere giderek pazarlık yaptı. Bu konuyla övünerek yandaş medyada şunları söyledi. Biz Kayseri pazarlığını yaptık diyor. Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi Kayseri’nin vatandaşları o anlaşmanın altına imza atmaz. Hani biz büyük devlettik? Ekonomisi büyük devlettik? IMF’ye borç veriyorduk? IMF’ye borç veren bir devlet, hükümet gidip 3 milyar dolar için BM kapılarında pazarlık masalarına oturmaz.

Tamam bizim Genel Başkanımızın dediği gibi BM biz verelim 6 milyar doları göçmenleri onlar alsınlar. Türkiye Cumhuriyeti’nin Misakı Milli sınırları ile çevrilmiş bu topraklarını kimse Suriyelilerin, Pakistan ve Afganistanlıların geçiş bölgesi, tampon bölgesi taşeronu yapamaz. Buna ne Başbakanın ne Cumhurbaşkanının hakkı yoktur. Bu ülke tampon bölge olacak ülke değildir. Avrupa daki ülkeler çok rahatsızsa gelsinler kendi ülkeleri olan Yunanistan veya Bulgaristan’ı tampon bölge yapsınlar. Bu konuda da ben vatandaş olarak hükümetin dış politikada çok yanlış şeyler yaparak altına imza attığını yılardır söylüyoruz.  Bunlar artık gün yüzüne çıkmaya başladı. Bizim söylediklerimiz zaman içerisinde anlaşılıyor. Ama maalesef iş işten geçmiş oluyor dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-