AK PARTİDE TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR
Ak parti’de seçim öncesi Bülent Arınç’ın yaktığı ateş,başka siyasetçilerin başını da yakacağa benziyor.Buna göre bir iddia gündeme bomba gibi düştü.
AKP’de başlayan polemik giderek büyürken Ankara kulislerindeki iddialarda peş peşe gelmeye başladı. AKP’nin içinde “Bülent Arınç artık hedef isim olurken ,istafa etmesini bekleyenler çoğunlukta.
Ama asıl sorun 7 Haziran seçimlerine az bir süre kalmasına rağmen,Ahmet Davutoğlu da o potaya her an girebilir. Ankara kulislerinde “Ahmet Hoca’nın yerine Numan Hoca” formülü konuşuluyor. Hükümeti kurma görevi Cumhurbaşkanı’nın elinde değil mi deniliyor. Erdoğan’ın bu görevi Davutoğlu dışında birisine istediği gibi verebileceği bu ismin de Numan Kurtulmuş olabileceğinin altı çiziliyor.
Daha önce de bir çok kere adı Başbakanlık için geçen sayın Numan Kurtulmuş’un ,bu makama gelmesi sürpriz olarak görülmezken,gözler Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a çevrildi.
Siyaset bu yarın ne getireceği belli olmaz.Belki bir gün uyanırız ve değerli hemşerimiz Sayın Numan Kurtulmuş Başbakan olmuş bekleyip göreceğiz.