VİDEO HABER
Reis Arslanlar Spor Kulübü Sporcusu Büşra Nur ARSLAN, katılmış olduğu Ortaokullar arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarında derece yaparak döndü.
Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN, başarılı sporcu ve finaller hakkında basın açıklamasında bulundu. Yapmış olduğu bu açıklamalarda,
Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN,
”Sporcumuz bilindiği gibi Ordu da yapılan Ortaokullar arası Taekwondo İl Şampiyonasında 55 kiloda İl birincisi oldu. Bu sporcumuz 10 – 13 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de yapılan Ortaokullar arası Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’na katıldı. Bu şampiyona da Ünye’den 2 sporcu vardı. Bunlardan bir tanesi 55 kiloda İl birincisi olan Büşra Nur ARSLAN isimli sporcumuz Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde dereceye girdi ve bu derece maçlarının 1. turunda Samsun, 2. turunda Adana\Osmaniye’den katılan sporcular karşısında galibiyet sağladı. 3. turda ise Malatya’dan gelen sporcuya altın vuruşta mağlup olarak üçüncü oldu ve 1 ay sonra Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
Biz Ordu İlinden 10 bayan ve 10 erkek siklet olmak üzere 20 sporcu götürmüştük ve Ordu İlinden toplam madalya sayımız bununla birlikte 6 adet oldu. 6 sporcumuz ilk dört’e kaldı, 3 sporcumuz finalde yenilerek ikinci oldu ve 3 sporcumuz da yarı finalde yenilerek 3. oldu.” şeklinde açıklamalarda bulunarak, Ordu Taekwondo camiası olarak kendilerine her konuda destek olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR’a, İlçe Spor Müdürü Aydın KUYUMCU’ya ve İl Temsilcisi İbrahim USTA’ya teşekkürlerini iletti.