İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Girişimcilerin köprüsü ÜNİŞAD

Girişimcilerin köprüsü ÜNİŞAD

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belgelerini ÜNİŞAD Başkanı Musa Tapçı verdi

üü

Ordu Ünye’de ‘İş Fikrini Girişimciliğe Dönüştürme Projesi’ kapsamında düzenlenen Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) ve KOSGEB iş birliğinde yürütülen kurs sona erdi. Kursa katılan 30’u bayan, 9’u erkek toplam 39 kişi katılım belgelerini aldı. 

KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Ordu Hizmet Merkezi Müdürlüğü kapsamında düzenlenen kursa katılan kursiyerlerin belgelerini ÜNİŞAD Başkanı Musa Tapçı verdi.  Yeni işyeri açacak ve istihdam oluşturacak girişimcilere KOSGEB’den hibe desteği sağlandığını ve sağlanacağını ifade eden Başkan Tapçı, derneğin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Ülke ekonomisine girdi sağladık’

Tapçı, “ÜNİŞAD Derneği bağımsız bir dernek değildir. Derneğimiz bir üst Karadeniz Sanayici ve İşadamı Dernekleri Federasyonu (KASİF), o da Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonuna (TUSKON) üye olarak faaliyetlerimiz devam ettirilmektedir. TUSKON’a bağlı dünyanın birçok yerinde bu tür dernekler faaliyet göstermektedir. Yani siz herhangi bir yerde bir iş konusunda bilgi almak, tecrübe kazanmak, fikir alışverişi yapmak için bizler sizlere köprü görevi yapıyoruz. Yabancı yatırımcıları ülkemize getirerek, ülkemize sermaye girmesini sağlamış bu noktada ülke ekonomisine de katkı sağlamıştır. Aynı şekilde de yurt dışı ile ticaret yapmak isteyen girişimciler, oradaki partnerleri ile yani aynı işi yapan meslektaşları ile yine köprü görevi oluşturulmuştur. Derneğimiz aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinlikler düzenler.” dedi.

‘İç ve dış ticaretin kapasitesini artırdık’
ÜNİŞAD olarak, bir taraftan konferanslar, paneller ve seminerler düzenleyerek iş dünyasının bilgi dağarcığının gelişmesine katkı sağlamaya, diğer taraftan da yurt içi ve yurt dışına geziler düzenleyerek girişimcilerin iç ve dış ticaret kapasitesinin yükseltilmesine çalıştıklarını anlatan Tapçı, şunları ekledi: “Üyelerimizi ve çalışanlarını bilgilendirmek ve eğitmek amacıyla belirli aralıklarla ‘Stratejik Eğitim Seminerleri’ düzenleyerek, üyelerin taleplerine göre belirlenen konularda, danışmanlarımız ya da uzman bir konuk konuşmacı tarafından verilen seminerlere güncel konularda yeni bilgiler verilerek gündemi devamlı takip ediyoruz.”

Girişimcilerin köprüsü ÜNİŞAD
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Asayiş Gazetesi
deneme bonusu