Samsun’un İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Bakon Sitesi’nde, talihsiz bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, epilepsi hastası olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Havanur A., henüz bilinmeyen bir nedenle 4. kattan düştü. Olay, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekiplerini harekete geçirdi.
Olay yerinde ağır yaralı olduğu belirlenen genç kadın, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Havanur A., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Havanur A.’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve düşüşün tam olarak nasıl gerçekleştiğini araştırdıklarını belirtti. Bu üzücü olay, mahallede büyük bir üzüntüye yol açtı.