Vekil özür diledi
Meclis üyesi “yalarım” dedi
Geçtiğimiz haftasonu ayakkabı altı yalamakla ilgili gündeme oturan Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız kamuoyundan özür dilerken, AK Partili meclis üyesi ise bu konuşmaya destek vererek “sayın cumhurbaşkanının eli de öpülür ayağıda” dedi.
Ordu’dan başlayan ve Türkiye gündemine oturan, muhalefetten olduğu kadar iktidar cephesinden de tepkiler gelince Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız kamuoyundan özür dilemişti. Yaptığının yanlış olduğunu ifade eden Yediyıldız, konuşma esnasında dilinin sürçtüğünü ve bu konuda kamuoyundan özür dilediğini yazılı bir açıklama ile de duyurmuştu.
AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, yaptığı konuşmanın hata olduğunu kabullenip özür dilerken, özellikle Ordu ‘da yapılan bu konuşmaya destek veren bir kişi çıktı. Yediyıldız’ın yaptığı konuşmayı destekleyen Kabataş Belediye Meclis Üyesi Yakup Gürler, “sayın Cumhurbaşkanımızın eli de öpülür ayağıda” diyerek gündemde kendisine yer etmeye çalıştı.
Ayak öpme biati ile gündeme gelmeye çalışan meclis üyesi Yakup Gürler, yaptığı sosyal medya açıklaması ile parti içinde Piyer yapma ve gündem olma girişimi yine bir çok kişi tarafından tepki topladı.