eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU’YU PARSELLEYEN ŞEN’E BİRDE 30 MİLYON PARA VERİLDİ

ORDU’YU PARSELLEYEN ŞEN’E BİRDE 30 MİLYON PARA VERİLDİ
13 Temmuz 2024 - 10:14

OBB’den 30 Milyon Liralık Kredi Onayı!

Güler, meclis kararı ile Ordu’da satmadık yer bırakmayan Nihat Şen’e bir de 30 milyon para verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler başkanlığında gerçekleştirildi.

Ordu ve ilçelerinde hayata geçirdiği projelerle sıkça eleştirilen ORKENT Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nihat Şen’e, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden 30 milyon liralık kredi onayı geldi. Toplantıda, Orkent A.Ş.’nin 30 milyon lira kredi yoluyla borçlanması için Orbel A.Ş.’ye yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Eleştiri Oklarının Hedefi: Mimar Nihat Şen

ORKENT Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nihat Şen, toplum yararını gözetmeyen projeler hazırladığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni arkasına alarak bu projeleri hayata geçirdiği gerekçesiyle kamuoyunda tepki çekmeye devam ediyor. Basında da sık sık eleştirilen Şen, eleştirilere karşı kendini savunmak amacıyla çeşitli toplantılar düzenliyor ve hukuk tehdidi kullanarak projelerinde ısrarcı oluyor.

Ordusiad Toplantısındaki Tepkiler

Geçtiğimiz yıl 23 Ekim akşamı, Altınordu ilçesinde Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (Ordusiad) üyeleri tarafından düzenlenen iş geliştirme toplantısında, milletvekilleri ve iş dünyasının tepkileri bile Ordu’nun rahatsızlığını gözler önüne sermişti.

Her gün mutlaka hakkında  tepki haberleri çıkan ve görevden alınması beklenen  Nihat Şen’in , görevine devam etmesi ve üstüne bir de borçlanma yetkisi verilmesi kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Kamuoyunun Merakla Beklediği Adımlar

Kamuoyunda tepki çeken projelere kayıtsız kalmaya devam eden ve görevden alınması beklenen Şen’e kredi onayı vererek ödüllendiren Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in, önümüzdeki günlerde  iştiraki olan ORKENT hakkında  nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nda alınan bu karar, şehrin geleceği açısından önemli bir adım olarak görülüyor ve gelişmeler yakından takip ediliyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-