eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’da Transfer Harekatı Sürüyor: Erzurum Kampında 3 Yeni Transfer Yolda

Ünye 1957 Spor’da Transfer Harekatı Sürüyor: Erzurum Kampında 3 Yeni Transfer Yolda
03 Eylül 2024 - 12:04

Ünye 1957 Spor’da Transfer Harekatı Sürüyor: Erzurum Kampında 3 Yeni Transfer Yolda

Ünye 1957 Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig (BAL) öncesinde hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Takımın kamp sürecini değerlendiren Kulüp Başkanı Fatih Çakır, eksik bölgeler için 3 yeni transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Başkan Fatih Çakır, takımın kamp çalışmaları ve transfer süreçleri hakkında Ünye Kent Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Ordu’da gerçekleştirilen ilk etap kampın ardından Erzurum’da ikinci etap kampa geçtiklerini belirten Çakır, “Erzurum kampı 10 gün sürecek ve burada en az 3 hazırlık maçı yaparak eksiklerimizi tespit edeceğiz. Güçlü rakiplerle karşılaşarak, takımımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz,” dedi.

“Her Şey Para Değil, Önemli Olan Aile Ortamı”

Gruplarındaki rakip takımların bütçe ve transfer politikalarını yakından izlediklerini ifade eden Çakır, “Bazı takımlar inanılmaz bütçeler harcıyor, ama her şey para değil. Bugün 30-40 milyon lira transfer bütçesi olan bir takım ile 10 milyon liralık bir takım kafa kafaya mücadele edebiliyor. Bizim önceliğimiz güçlü bir aile ortamı kurmak ve takım ruhunu sahaya yansıtmak. Bu doğrultuda hareket ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Transferler Kamp Sonrası Şekillenecek

Erzurum kampında yapılacak hazırlık maçlarının ardından takımın ihtiyaçları doğrultusunda 3 yeni transfer yapılacağını belirten Çakır, “Transfer dönemi bizim için bitmedi. Erzurum kampında takımın son durumunu gözlemleyip eksiklerimizi belirleyeceğiz ve ardından gerekli takviyeleri yapacağız. Ünye 1957 Spor olarak hedefimiz her zaman en iyisi olmak,” dedi.

Teknik Ekip Yoğun Mesai Harcıyor

Ünye 1957 Spor, Teknik Direktör Mustafa Atasoy yönetiminde, Yardımcı Antrenör Mehmet Ali Doğan, Atletik Performans Antrenörü Hüseyin Necmi Yıldız, Maç Analisti Okan Barış Uzun ve Kaleci Antrenörü Mehmet Bahtiyar ile yoğun bir kamp dönemi geçiriyor. Erzurum’da gerçekleştirilen kampta takımın hem fiziksel hem de taktiksel anlamda güçlenmesi hedefleniyor.

Fikstür Çekimi 4 Ekim’de Yapılacak

Yeni sezon fikstür çekiminin 4 Ekim’de yapılacağını hatırlatan Fatih Çakır, tüm takımlara kazasız belasız bir sezon dileyerek, “İnşallah sezon sonunda amaçladığımız noktaya ulaşırız. Biz hedefe kilitlendik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ünye 1957 Spor, sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, taraftarlar da yeni sezon öncesi takımdan umutlu.

4o

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P