eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZ ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM SERGİ

KIZ ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM SERGİ
08 Mart 2016 - 15:26

 

3Ünye Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi Öğrencileri’nin hazırladıkları,İllüstrasyon ve Kara Kalem çalışmalarından oluşan sergi, 8/3/2016 salı günü saat 1 de Ünye Belediyesi Müze Evinde açıldı.10 gün açık kalacak sergiye tüm sanat severler davet eden Ünye Arif Nihat Asya Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Ayşe Akyol ,sergi  ile ilgili gazetemize 1açıklamalarda bulundu.

Müdür Akyol,”10. 11. 12. sınıflarımızın el emeği ile hazırladıkları resim sergisine hepiniz hoş geldiniz. Sergimizde çocuklarımızın hazırladıkları 60 tane eserimiz var. Bu eserler 2 öğretmenimiz nezaretinde Eylül ayından itibaren hazırlanmıştır. Eserler sizlerin beğenisine sunulacak. Normalde sergilerimizi yıl sonunda açıyorduk ama bu defa 8 Mart kadınlar gününe özel olsun istedik.Herkes için hayırlı uğurlu olsun.Çocuklara destek veren ailelerine, öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ünye milli eğitim Şube Müdürü Aydın Keleş;

“Bütün katılımcılarımıza hoş geldiniz diyorum.Arif Nihat Asya Anadolu Meslek lisemizden bugüne özel böyle bir sergi yakışırdı, tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-