eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU 4 PROJE İLE TANITILACAK

ORDU 4 PROJE İLE TANITILACAK
15 Mart 2016 - 0:58

ORDU YURT DIŞINDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

1f9495fb-0f1e-451e-a98a-238e450ce658MIPIM YARIN AÇILIYOR

Fransa’da düzenlenen MIPIM fuarı, Salı günü kapılarını açıyor. Firmaların yanı sıra belediyelerinde yer alacağı fuarda Ordu ilinin tanıtımı Ordu standı ile yapılacak.

15 MART’TA BAŞLIYOR

Gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada en büyük buluşmalarından biri olan MIPIM fuarında Türkiye şov yapacak. Fransa’nın Cannes kentinde 15 Mart Salı günü kapılarını açacak olan fuar, her yıl 20 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiriyor.

ORDU STANDI RENK VERECEK

Geçtiğimiz yıllarda fuarda büyük atılımlar yapan Türkiye, bu yıl da büyük bir katılım gösterecek. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projelerini fuarda tanıtacak, belediyeler de şehirlere yatırım çekmek için gayret gösterecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlıkları tamamlanan stand ile Karadeniz’in incisi Ordu’nun tanıtımda iz bırakması planlanıyor.

PROTOKOL FUARDA YERİNİ ALIYOR

Vali İrfan Balkanlıoğlu,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz , Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu,Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet Güngör ile görevli personelin yer aldığı heyet Salı günü başlayacak olan fuar öncesinde son hazırlıkları tamamladı.

Ordu standında il yatırımları da görsel tanıtımlarla yer alacak. Ordu Giresun Havalimanı, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi projesi, Ünye Port Konteyner Limanı ve Melet Park Yaşam Merkezi Projesi’nin detayları ile tanıtılacağı fuarın yurt dışı tanıtımında önemli bir etki bırakması düşünülüyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-