eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fransa’da Ünye Limanı İlgi Gördü

Fransa’da Ünye Limanı İlgi Gördü
15 Mart 2016 - 15:53

1 2

Ordu’nun en prestijli yatırımlarıyla Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nda Ordu satandı yoğun ilgi görürken Ünye Konteyner Limanı yatırımcıların büyük ilgisini çekti. Fuarda bulunan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş bulunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, fuarda yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “MIPIM her yıl 20 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiriyor. Bizler de şehrimize yatırım çekmek için fuardaki yerimizi aldık. Fuara bu yıl firmaların yanı sıra belediyelerde damga vuruyor. Türkiye ve Ordu’da ki yatırım fırsatları ve potansiyeli anlatıyoruz. Yaklaşık 2 milyarı bulan Ordu-Giresun Havalimanı, Ünye limanı, Melet Irmağı Projesi ve Kayak Tesisi ile MIPIM’de ilimizi tanıtıyoruz.
Ordu son yıllarda Hükümetimizden çok büyük yatırımlar aldı. Büyükşehir belediyemizin yatırımlarıyla ise adeta şaha kalkıyor. Artık şehrimizi her platformda tanıtmalıyız. MIPIM’de Avrupalı yatırımcılarla bire bir görüşmeler yapacağız. MIPIM’de yapacağımız görüşmeler ve tanıtımlarla Ordu’muzu anlatacak, yatırımcıları ilimize davet edeceğiz. Biz, “İşimiz Gücümüz Ordu” diye yola çıktık. Ordu için faydalı olan her platformda biz de varız. MIPIM’de katıldığımız fuar ilimize hayırlı olsun. İnşaallah güzel haberlerle döneceğiz” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-