eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan Çamyar Regaip Kandilini Kutladı

Başkan Çamyar Regaip Kandilini Kutladı
07 Nisan 2016 - 9:57

aa

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam âleminin kandilini kutladı.

Ragaip Kandilinin İslam âlemi için son derece önemli bir yere sahip olan mübarek üç ayların müjdecisi olduğunu belirten Başkan Çamyar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Regaip, Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize yağdığı bir rahmet gecesidir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü olduğu Ramazan ayının habercisi ve üç ayların başlangıcı olan bu önemli gece, bizlere istikbale yönelik arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı gözden geçirme imkânı veren mübarek bir gecedir.

Toplum olarak bu mübarek geceyi değerlendirerek birbirimize kenetlenmeliyiz. Bu gecede, aramızdaki kin ve kırgınlıkları bırakıp sevgi, saygı ve hoşgörü ortamı yaratmanın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermenin ve gönül huzuru bulmanın zamanıdır. Bu mübarek gecede İslam coğrafyasında akan kanın, çekilen acıların bir an evvel durması, ülkemizde yaşanan terör olaylarının son bulması ve milletimizin birliği, dirliği için de dua etmeyi unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaib Kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum.”
 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-