eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

TAMTÜRK ”HAKSIZ YERE ELEŞTİRİLİYORUZ”

TAMTÜRK ”HAKSIZ YERE ELEŞTİRİLİYORUZ”
11 Nisan 2016 - 1:48

kkkk

Atatürk mahallesi Çakırtepe yolunun üzerindeki ada numarası 495, parsel numarası 5 olan alandaki gazetemize konu olan inşaatın sahibi Ethem Tamtürk, “Ünye’de medyada yayınlanan haberler bizleri üzmüştür. Aile olarak yıllardır bu memlekete hizmet etmeye ve elimizden geldiğince kalıcı yapıtlar bırakmaya çalışıyoruz.” diyerek kamuoyunda dolaşan yanlış bilgi kirliliğinin önüne geçmek için gazetemize özel açıklamada bulundu.IMG-20160409-WA0015

Ethem Tamtürk tüm işlemlerin yasal olduğunu, herhangi bir illegal durumda kanuni yolların açık olduğu, gerekli birimlerin yetkisi ve onayı altında işlerini yürüttüklerini belirterek açıklamalarına şu şekilde devam etti;

 Bahsi geçen inşaatın sahibi  Ethem Tamtürk;

“Fotoğrafları çekilerek yorumlarla yazılan binanın ada numarası 495, parsel numarası ise 5’tir. Ahmet Bey herhangi bir binanın üzerine çıkmış ve fotoğraf çekmiş.  Fotoğraflara baktığımızda bina sanki yoldaymış gibi görünüyor, fakat o fotoğraf çekilen binadan hiçbir şekilde emsal alınmaz. Tekrar fotoğraf çekilsin ve bakılsın binamız diğer binalarla aynı hizada mı değil mi diye.

Çakırtepe yolu orada daralıyor. Esasında o ana yolun bile şuan ki güzergahı farklıydı. Ama geçmiş belediyelerin yaptığı hatadan dolayı orası o şekilde kaldı. İstimlak edilmesini istedik ama edilmedi. Ada üzerinde hiçbir sıkıntısı yok. Zaten ruhsat numarası da belli. Her şey kanuna uygundur fakat bu şekilde afişe edilmesi bizi üzüyor.

Babam ve amcalarım geçmişte olsun şuanda olsun her zaman sağduyulu hareket etmişlerdir.Babam olan İbrahim Tamtürk öncülüğünde ve aile onayı alınarak geçmişte eski adı sağlık meslek lisesi olan ve şimdinin Çakirtepe Teknik lisesi olan 1000 m2’lik alan  çocuklarımız eğitimi amacıyla okul yeri olarak bağışlanmıştır. Bunlar söylenmez lakin insanların bizleri böyle afise etmesi bizleri bu raddeye getirmiştir. Biz, bize verilen ruhsat ve ölçüler dahilinde yapılarımızı yapıyoruz, kanuna ve nizama aykırı bir durum olursa hiç düşünmeden gereğini yaparız.

Farklı ya da aynı şahıslardan mıdır bilmiyoruz ama iki defa bu bina yolda diye şikayet oldu. 2016 yılındayız ve buranın her ölçümü milimi milimine alınıyor. Teknolojiden faydalanarak uydudan ölçüm yapılıyor. Projelerin hepsi 1 cm bile hesaba alınarak yapılıyor. Sanıldığı gibi bir hata söz konusu olsa Büyükşehir bize bildirirdi. Müfettişler iki defa geldiler ve kolay gelsin deyip geri gittiler Bu tür haberler yapılırken araştırılarak yapılırsa kamuoyu yanıltılmaz ve bizim gibi memleketine faydalı olmaya çalışan insanlar küstürülmez ”dedi.

13000123_10154116453038887_4224160915057952818_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-