eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Oda ve Borsa Çalışanlarına Stres Yönetimi Eğitimi Semineri Verildi

Oda ve Borsa Çalışanlarına Stres Yönetimi Eğitimi Semineri Verildi
09 Nisan 2016 - 14:03

1

 

Ünye, Fatsa ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları çalışanlarına bugün saat 10:00’da Ünye Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda Platform Akademi Eğitmeni Suzan Kalender tarafından İşletmelerde Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi ile ilgili seminer verildi.

Verilen seminerde ilk olarak eğitmen Suzan Kalender, kendinden kısaca bahsettikten sonra seminere katılan 2çalışanların önce nelere stres yaptıklarını öğrendikten sonra onları stresten kurtarmanın yollarını söyledi. Eğitmen Suzan Kalender, Stres Yönetimi Eğitiminin amacı hakkında şöyle konuştu; “Eğitim sonucuna katılımcılar, genel ve kişisel stres faktörlerini rahatlıkla tanımlayabilir hale gelir. Stresin fizyolojik ve psikolojik uyarıcılarını rahatlıkla fark edebilirler. Eğitim sonunda katılımcılar, stresi yönetmek için ihtiyaç duyacakları temel becerilere ve tekniklere kavuşurlar” dedi.

Ardından eğitim Stresi Anlamak Stresin Oluşmasında ve Azaltılmasındaki Rolümüz ve Stres Yönetim Becerileri olarak üç bölüme devam etti. Eğitim Seminerine katılan çalışanlar ise bu eğitimden çok memnun kaldıklarını ve streslerini nasıl yok edeceklerini öğrendiklerini belirterek Platform Akademi Eğitmeni Suzan Kalender’e teşekkür ettiler.

Platform Akademi Eğitmeni Suzan Kalender ise eğitimin çok verimli geçtiğini belirterek bu eğitimin verilmesinde katkısı bulunan Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’ya, Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-