eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP ÜNYE KADINKOLLARI DÜNYA MUTLULUK GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR ARADA

CHP ÜNYE KADINKOLLARI DÜNYA MUTLULUK GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR ARADA
11 Nisan 2016 - 15:57

aaa

Dünya farkındalık ve mutluluk günü dolayısıyla CHP Ünye kadınkolları bir araya geldi.

Açıklama yapan CHP Ünye Kadınkolları Başkanı Sümeyye Sezgin Baş;

“HERŞEYİN FARKINDAYIZ AMA MUTSUZUZ

Bugün dünya farkındalık ve mutluluk günü, dolayısıyla biz CHP’ li kadınlar her şeyin farkındayız ama mutsuzuz.  Yurtlarda kalan çocuklarımızın üzerinden yürütülen ahlaksızlıkların bütçemiz ve vergilerimiz üzerinden yapılan yolsuzluk ve hırsızlıkların, kadınlarımıza reva görülen  ölaaümlerin tacizlerin ve de siyasi iktidarın ardı ardına yaşanan skandallarının farkındayız mutsuzuz. Bundan 10-20 yıl önceki insanımız bir sanatçının kötü rolde oynamasını hazmedemeyip taşlamasını sokağa çıkamaz hale getirirken, bugünlerde dönüştürülmüş toplumumuzda; bilinen 45 bilinmeyen daha nice çocuğumuza zarar verilirken afyon yutmuş toplumumuz tepkisiz bekliyor, tepki veren bizlere de tepki gösteriyorlar. Bizler bunun farkındayız ama mutsuzuz. Sokakta gülen kadının, hamile kadının, konuşan kadının soysal hayatta etkin olmasına katlanamayanların farkındayız, mutsuzuz. Somada katledilen madenci yakınlarına tekme atanların, boğazına sarılarak susturulan insanlarımızın; farkındayız ama mutsuzuz.İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta yapılan operasyonların, muhalifleri sindirme operasyonu olduğunun farkındayız.Balyoz ve Ergenekon uydurmaları neticesinde içeri alınan askerlerimizin devletimizi tazminat ödemeye mahkum ettiğinin de farkındayız mutsuzuz.

Chp’nin belediye başkanlarına ve milletvekillerine yapılan menfur saldırıların AKP faşizminin kendi tabanına mağduriyet mesajı verdiğinin farkındayız. Yalan talan düzenini ayakta tutmak maksadıyla yapıldığının da farkındayız. Ülkemizin içerisinde olduğu terör belasının şehirlerde yapılanmasına nasıl göz yumulduğunun farkındayız, kaygılıyız, mutsuzuz.

Bugünkü siyasal iktidarın tarihsel süreçten devralarak kullandığı din ve milliyetçilik söylemlerini para ve bir defaya mahsus mantığı ilave edildiğinin farkındayız. Örneklemek gerekirse rahmetli Özal’ın bir kere delmiş olmasıdır, ama o delikten hala kimlerin geçtiğinin farkındayız, mutsuzuz.Bir Beşiktaşlı olarak boş tribünler önünde gol atıldığında meşru olmadığının farkındayız mutsuzuz.

Velhası Cumhuriyetimizin geldiği bu duruma neden olanların maalesef okumuş cahiller olduğunun da farkındayız. Ne demişti Rektör Yardımcımız Bülent ARI ‘Ben daha çok cahil ve okumamiş talihsiz kesimin ferasetine güveniyorum, ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış hatta ilkokul okumamış cahil halktır’ diyebiliyor. Bizler de biliyoruz ve farkındayız ki eğitimli ve birey olmanın yüceliğini ayaklarına dolanacak bir zincir olarak gördüklerinin farkındayız, mutsuzuz.

Bizler farkındalık yaratmak için çalışıyoruz, umarız bu söylediklerimizin farkına varması gerekenler fark ederler ve mutlu olurlar.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-