eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

28 YAŞINDA İKİNCİ BAHARINI YAŞADI!!!

28 YAŞINDA İKİNCİ BAHARINI YAŞADI!!!
14 Nisan 2016 - 11:50

t

24 Martta geçirdiği kaza sonucu  yaralanan İsmail KARAYİĞİT hayata yeniden tutundu.

24 martta 112 Acil Servisi ile Özel Ünye Çakırtepe Hastanesine getirilen İsmail KARAYİĞİT’e yapılan tomografi tetkikinde kafatası kemiklerinde parçalı kırık ve ileri derecede beyin kanaması saptandı.

Hastaneye geldiğinden itibaren bilinci kapanan hasta Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU ve Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Musa Yılmaz ACAR  tarafından 15 dakika içinde acil ameliyata alındı.

Ameliyatı gerçekleştiren Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Ameliyatta beyin atardamarlarından birinde yırtılma sonucu aktif kanaması olduğunu söyleyen Op. Dr. Ahmet EROĞLU  hastanın kanamasının mikroskop eşliğinde durdurulduğunu belirtti.

Parçalı kırık olan kafatası kemiklerinin geçici bir süre için vücudun başka bir bölümüne yerleştirildiğini ifade eden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU, hastanın hastaneye ulaşmasından itibaren 15 dak. gibi kısa bir sürede ameliyata alınmasının ve ameliyatının hızla tamamlanabilmesinin hastanın bu gün geldiği olumlu sonucunda ciddi etken olduğunu vurguladı.

Hastanın bir hafta yoğun bakımda takip edildiğini de belirten Op. Dr. Ahmet EROĞLU, bir hafta yoğun bakım tedavisinin ardından normal servise alındığını ve bir hafta servisteki tedavisinin tamamlanması sonucunda şifa ile taburcu edildiğini ifade etti.

Sağlığına kavuşan hasta İsmail KARAYİĞİT ve ailesi ise; başta ameliyatını gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Ahmet EROĞLU’na, Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Musa Yılmaz ACAR’a, yoğunbakım çalışanlarına, servis çalışanlarına, Çakırtepe Hastanesi Yönetimine ve tüm Çakırtepe Hastanesi çalışanlarına göstermiş oldukları yoğun ilgi ve özveriden dolayı teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-