eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

TARİHİ ÇINAR FIRTINAYA DAYANAMADI

TARİHİ ÇINAR FIRTINAYA DAYANAMADI
26 Ağustos 2016 - 23:41

CSC

Ünye’de aniden fırtına ile başlayan sağanak yağmur, sel endişesi yarattı. Fırtınada tarihi çınar ağacının bir dalı da koptu.V VDD

Ünye’de akşam saat:21.30 sıralarında bir süre şimşek çaktıktan sonra aniden şiddetli sağanak yağmur yağdı. Fırtına ile birlikte aniden gelen yağmur, yolları kısa sürede göle çevirdi. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, açık olan işyerlerine sığındı.

Fırtına nedeniyle Ünye Cumhuriyet meydanında ki tarihi çınar ağacının bir dalı koptu. Kopan dal, çınarın altında arkadaşları ile birlikte oturan Emirhan Aydın(18)’e çarptı. Sırtına çarpan ve olaydan yara almadan kurtulan Aydın, çok korktuklarını belirtti.

Tarihi çınar ağacının 2006 yılında da en büyük dallarından biri kopmuştu. Öte yandan Niksar Caddesi’nde de bir ağaç yola devrildi. Trafiğin kesildiği caddede İtfaiye ekipleri ağacı kaldırmak için çalışma yaptı.

Vatandaşların korkulu dakikalar geçirmesine sebep olan yağmur ,sel endişesi yarattı. Kısa süre sonra yağmurun etkisini kaybetmesi ile vatandaşlar derin bir oh çekti.

Yağmurun kısa süre yağmasına rağmen bazı ana caddelerde ve ara sokaklarda etkisini halen görmek mümkün…

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-