eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İŞÇİLER KURA İLE BELİRLENDİ

İŞÇİLER KURA İLE BELİRLENDİ
08 Nisan 2015 - 0:11

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü İşçi Alımı Kura çekimi gerçekleşti.

xds

 

 

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü Orman işletmesinde çalışacak işçiler noter aracılığıyla, kura ile belirlendi. Kura çekimi noter huzurunda, Orman İşletme Müdürlüğü bekleme salonunda sakin bir şekilde gerçekleşti. İş başvurusunda bulunan işçiler heyecanla isimlerinin okunmasını bekledi.

Çalışacak işçiler, Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluk sahaları ve fidanlık ormanların geliştirilmesi çalışmalarında asgari ücret karşılığında ve sigortalarının yatması şartıyla 6 aylık bir zaman dilimi çerçevesinde fidan dikimi ve tüpleme işlemi yapacaklar.

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen kura çekiminde Ünye için 367 başvurudan 43 kişi, Fatsa’da 128 başvurudan 37 kişi, Çaybaşı için 35 başvurudan 15 kişi, İkizce için 20 başvurudan 128 kişi, Kumru için 37 başvurudan 35 kişi, Korgan için 41 başvurudan 39 kişi, Çamaş için 15 başvurudan 5 kişi, Aybastı için 44 başvurudan 42 kişi, Çatalpınar için 19 başvurudan 9 kişi ve Kabataş için 7 başvurunun tamamı seçildi. İkizce bölgesine eksik gelen başvuruda ise diğer başvurulardan kaydırma yapıldı.

Türkiye genelinde 118 bin işçinin istihdam edileceği proje kapsamında Ordu genelinde toplam 713 başvurudan 250 kişi işe kura ile alındı.

Ünye Orman İşletme Müdür Vekili Fahri Atalay; “TYÇP Projesi kapsamında, işçi alımlarıyla devletimizin sağladığı bu imkân sayesinde hem istihdam hem de ülke ekonomisine katma değer sağlaması ve yürüttüğümüz çalışmalara iş gücü açısından destek olması noktasında bizlere büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Mevcut personelimizin ve çalışmaya başlayan işçilerle birlikte var gücümüzle çalışarak bu güzide ilçelerimizde daha yeşil alanlar kazandıracağız” dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-