eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ak Parti TOKİ’de

Ak Parti TOKİ’de
15 Mayıs 2015 - 9:49

oo

Burası Bir Yaşam Merkezi Haline Geldi

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Partinin Çeşitli Kademelerinde Görev Alan Partililer TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün​ ve Partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan Teşkilat üyeleri akşam namazını Toki Camii’nde kıldıktan sonra Kıraathanede Toki sakinleriyle bir araya geldi.yunus_emre-21-214x300

İlçe Başkanı Arif Ergün yaptığı konuşmada; Bu seçimlerde hep birlikte bir olalım.Çünkü sizin evladınız olan bir Başbakan Yardımcınız liste başı.Bu bizi ve yöremizi heyecanlandırıyor.Onun için hep beraber birlik içerisinde evladımıza sahip çıkıp sandıkları ak oylarla doldurmalıyız dedi.

Mahalle sakinleri de sorunlarla ilgili isteklerini dile getirdi.

Belediye Başkan Yardımcımız Erhan Eren​ ise yerel yönetimin ilgileneceği sorunları tek tek not  aldı ve öncelik sırasına göre hizmetlerin yapılacağını ifade etti.

Başkan Arif Ergün ise son olarak  halkımızın her türlü makul istek ve arzusu bizim için önemlidir. Buranın Aile Hekimliği sorunu var.Şu an nüfusumuz kurtarıyor.Takip ediyoruz .İnşallah  o hizmeti buraya getireceğiz. Çocuk parkı dediniz Belediye Başkan Yardımcısı kardeşimiz notunu aldı inşallah ilgilenilip yapılacak. Yollarla ilgili çalışmalar yapılıyor bilgimiz dahilinde.Sizin sorununuz bizim sorunumuz.Sizin derdiniz bizim derdimiz. 10 yıl önce bu yörede böyle bir yerleşim alanımız yoktu.Devletin çalışması yerel idaremizin de katkılarıyla bu bölge bir yaşam merkezi haline geldi.Bunun hakkını teslim etmemiz lazım.Yeni hizmetler yeni ihtiyaçları doğuruyor.Siz müsterih olun.Biz halkımızın hizmetinde ve emrindeyiz dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-