eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İmza Kurumadan Beton Döküldü

İmza Kurumadan Beton Döküldü
26 Mayıs 2015 - 21:26

Adsız

Ünye Belediyesi Tarihinin Bugüne Kadar Ki En Büyük Beton Yol İhalesini Gerçekleştirmesinin Hemen Ardından Söz Verildiği Gibi İlk Çalışmayı 26 Mayısta Fatih Mahallesinde Start Verildi.

Yol Yapım Çalışmasına Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün Mahalle Muhtarları Meclis Üyeleri Ve Stk Temsilcileri İle Fatih Mahallesi Sakinlerinin Yoğun Katılımıyla Başlandı.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x300

Hizmet Odaklı Çalışıyoruz

Beton Yol Yapım Çalışmasında Konuşma Yapan Başkan Çamyar’’ Ünye Belediyesi Bir Yıl İçerisinde Yapısal Reformlarını Tamamlayarak, Hizmet Odaklı Çalışmaya Hızlı Bir Şekilde Başlamıştır. Bu Noktada Arkadaşlarımızla Birlikte Attığımız Adımlardan Bir Tanesi Olan Mahallelerimizde Gerçekleşecek Olan Beton Yol Çalışmasıdır. İnşallah Mahallelerimizin Tamamına Yakınında Muhtarlarımızın Talepleri Dikkate Alınarak Çalışmalarımız Başlayacak. Bu Çalışmamızla Bir Defa Yapalım Sürekli Yol Yapım Çalışmasına Girmeyelim Noktasında Attığımız Bir Adımdır. Bunun Startını Da Bugün Burada Sizlerin Huzurunda Fatih Mahallemiz De Veriyoruz. Karadeniz Bölgesi Malumunuz Kış Ayları Çok Sert Geçiyor, Çoğu Mahallemizin Rakımı 1000 Metrenin Üzerinde Ve Fatih Mahallemizde Bu Mahallelerden Bir Tanesi Bu Yüzden Beton Yol Uygulanması Gereken En İyi Uygulamalardan Bir Tanesidir” Dedi.

Başkan Çamyar Daha Sonra Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti; ‘’İlk Olarak Bugün Fatih Mahallemizde Yaklaşık Olarak Bir Buçuk Kilometrelik Yolun Beton Atma Çalışmalarını Hep Birlikte Gerçekleştiriyoruz. Hepimize Ve Fatih Mahallemize Hayırlı Uğurlu Olsun. ’Dedi.


İlk Kazma 26 Mayısta Vurulacak Demişti.

Daha Önce 26 Mayıs Tarihinden İtibaren Mahallelerde Beton Yol Çalışmalarının Başlayacağını Belirten Başkan Çamyar Yol Betonlama Çalışmalarının İse Eylül Başlarında Bitirmeyi Planladıklarını İfade Etti.
Daha Sonra Katılımcılarla Beraber Beton Dökme Programını Gerçekleştiren Başkan Çamyar Kendi Elleri İle Fatih Mahallesinin Yolarını Betonladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-