eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti
05 Ağustos 2015 - 18:10

IMG_2998

İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya,  Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  belirterek,” ”İŞKUR önceden çok pasif bir kurumdu. Şimdi artık iyi bir fonksiyon yunus_emre-21-214x300kazandı. İŞKUR sadece işsizlerle iş arayanları buluşturan bir mekan veya resmi kurum değil, herkese iş bulan, iş adamlarımıza da büyük destek sağlayan bir kurum haline gelmiştir” dedi.

3 ayda bir gerçekleştirilen İl İstihdam Toplantılarında önemli kararlar  alındığını belirten Vali Balkanlıoğlu,” Kamu kurum ve kuruluşlarının da personel ihtiyacını sağlayan Türkiye’nin önemli kurumlarından biridir. İŞKUR’u tanımayan, bilmeyen, öğrenmeyen kalmadı. Binlerce kişi işe yerleştirildi. Ordu’da sayı  4.800’ü buldu. İşsizler bize müracaat ettiği zaman artık ‘İŞKUR’a müracaat ettin mi?’ diye sorulur. Başvuru yapmamış ise biz başvuru yaptırıyoruz” diyerek, nezaket ziyaretinden dolayı İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya’ya teşekkür etti.

Beraberinde Ordu İŞKUR İl Müdürü İsa Kaymak ile birlikte Vali  İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, İŞKUR İl müdürlüklerinin çalışmalarına katkıda bulunmak üzere düzenlenen gezi programı kapsamında  Ordu’ya geldiğini belirterek, ”Gittiğimiz her ilde Valilerimizi, Belediye başkanlarımızı, bizimimg288 çalışmalarımıza öncülük yapan Devlet büyüklerimize önem gösteriyoruz. Ordu’da bu ziyaret bizim için çok daha farklı bir anlam taşıyor. Ordu  Valimiz  Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Kaymakamlık ve Valilik görevinde bulunduğu diğer illerde yaptığı hizmetlerle iz bıraktı. Yöneticiler için bulunduğu zaman değil, ayrıldığı zaman  keşke başımızdan eksik  olmasaydı dedirtmek, ayrıldıktan sonra da  aranıyor olmak önemli. Sayın  Valimiz Ülkemizin seçkin Valilerinden birisi. Ordumuza çok kalıcı hizmetlere öncülük yapacaktır. Mesai merfumu  gözetmeksizin, gece- gündüz koşturan bir büyüğümüz” diye konuştu ve Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-