eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Müebbet Cezası Talebi Adaletin Kapısında!

Müebbet Cezası Talebi Adaletin Kapısında!
12 Ekim 2024 - 17:10

İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve sonrasında karakol bahçesinden firar eden Yunus Emre Geçti’nin (19) yakalanmasına yönelik operasyonda polise silahlı saldırı gerçekleşti. Yakalandığı sırada çıkan arbedede polisin silahını alan Geçti, ekiplere doğru ateş açtı. Saldırıda yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 19 yaşındaki katilin 26 suç kaydı çıktı.

 

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet İstemi

KARAKOLDAN FİRAR

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Ümraniye’de önceki gece 23.15 sıralarında başlayıp dün 03.00’de son bulan ve bir polis memurunun şehit edildiği 4 saatlik dehşet anları, Dudullu Polis Merkezi ekiplerince motosiklet hırsızlığından gözaltına alınan Yunus Emre Geçti isimli suç makinesinin, karakolun bahçesinde ailesiyle görüşe çıkarıldığı sırada başladı.

 

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet İstemi

SİLAHI ÇALDI

Bir süre sonra Ihlamurkuyu mahallesinde kıstırılan saldırgan, kendisini yakalamaya çalışan polis memuru K.H.S. ile girdiği arbedede S.’nin belinden aldığı silahla ateş açmaya başladı. Bu sırada polis memuru Şeyda Yılmaz da, ateş eden 19 yaşındaki suç makinesini kolundan vurarak yaraladı. Saldırganın ateşlediği silahtan çıkan kurşunlardan birisi polis memuru Şeyda Yılmaz’ın başına isabet ederken, diğer ikisi ise silahını aldığı polis memuru ile kendi annesi P. Geçti’ye isabet etti. Saldırgan diğer polisler tarafından 4 saatlik bir takibin ardından etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-