eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Sporun Golcüsü İddialı Konuştu

Ünye 1957 Sporun Golcüsü İddialı Konuştu
16 Ekim 2024 - 2:36

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor’un golcüsü Hakan Doğan, 52 TV ekranlarında Gökhan Beşikçioğlu’na verdiği röportajda, takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini  belirtti. Attığı gollerle şampiyonluk yarışında takıma katkı sağlayan Doğan, “Yolun Sonunda Şampiyon Biz Olacağız!”dedi.

Ünye 1957 Spor’dan Şampiyonluk İddiası: “Yolun Sonunda Şampiyon Biz Olacağız!”

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Ünye 1957 Spor’un oyuncusu Hakan Doğan, 52 TV ekranında Gökhan Beşikçioğlu’nun  konuğu oldu. Attığı kritik gollerle takımın başarısına büyük katkı sağlayan Doğan, sezon sonunda şampiyonluk ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Doğan, zorlu lig koşullarına rağmen takım olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini belirterek, “Bu haftaki maçta zor biliyorduk ve haftalarca hazırlandık. Gol attığım için çok mutluyum. Yönetimimiz, taraftarımız ve oyuncularımızla birlikte Ünye 1957 Spor’u hak ettiği yere getirmek  için savaşıyoruz” dedi.

Takımın performansına ve sağlam olan inancını dile getiren Doğan, “Bu yıl çok çaba sarf ederek ve takımımızı çok daha iyi bir şekilde zirveye taşıyacağız.. Yolun sonunda şampiyonluk göğüsleyecek takımı biz olacağız ,bunu tüm takım gönülden istiyoruz” diye konuştu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P