eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ordulu Sanatçı Vural Çelik’in Cenazesinde Pınar Altuğ’dan Dikkat Çeken Açıklama

Ordulu Sanatçı Vural Çelik’in Cenazesinde  Pınar Altuğ’dan Dikkat Çeken Açıklama
20 Ekim 2024 - 10:13

Vural Çelik’in Cenazesinde Hüzün: Pınar Altuğ’dan Dikkat Çeken Açıklama
“Avrupa Yakası” dizisinde canlandırdığı ‘Kubilay Peynircioğlu’ karakteriyle hafızalara kazınan Ordulu oyuncu Vural Çelik, son yolculuğuna uğurlandı. Sanat dünyasından birçok ismin katıldığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Pınar Altuğ, cenazede yaptığı açıklamalarla dikkat çekti: “O aşıları olduk, iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum…”

Vural Çelik’in Cenazesinde Hüzün: Pınar Altuğ’dan Dikkat Çeken Açıklama

Ordulu ünlü oyuncu Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı “Kubilay Peynircioğlu” karakteriyle milyonların sevgisini kazanmıştı. Çelik, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Cenaze töreni İstanbul’da düzenlenirken, ailesi ve sanat dünyasından pek çok isim onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Sanat Dünyasından Yoğun Katılım
Cenaze törenine Vural Çelik’in ailesi ve yakınları başta olmak üzere sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ da törende yer alan isimler arasındaydı. Altuğ, Magazin Burada ekibine yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Duygusal anlar yaşayan Altuğ, Çelik’in yalnızlık duygusundan yakındığını ve bu yalnızlığın ona ağır geldiğini belirtti.

Pınar Altuğ’un Dikkat Çeken Açıklamaları
Altuğ, Çelik’in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, özellikle pandemi döneminde yapılan aşılar hakkında da endişelerini dile getirdi. “Hepimiz panikle o aşıları olduk, iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum,” diyen Altuğ, sanat camiasında son dönemde yaşanan vefatların kendisini derinden etkilediğini ifade etti.

Altuğ, “Bu işin yaşı yok. Kararını biz vermiyoruz, ama her giden canımızı çok yakıyor. Komedi oyuncularının özellikle belli bir yaştan sonra yalnızlık kaderi oluyor,” dedi. Vural Çelik’in hayatının son dönemlerinde yalnız hissettiğini ve bunu dile getirdiğini de ekleyen Altuğ, duygusal bir şekilde “Samet, yalnızım demişti ve ağlamıştı telefonda,” ifadelerini kullandı.

Sanatçılar Yalnızlıktan Yakınıyor
Altuğ, sanat dünyasının yalnızlıkla yüzleşmek zorunda kaldığını belirterek, “Bir gün çevremizdeki insanlar eksildiğinde, elbette zor olacak. Umarım dostlarım ve arkadaşlarım yanımda kalır,” dedi. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları cenazeye katılanlar üzerinde derin bir etki bıraktı.

Vural Çelik, sanat dünyasında bıraktığı iz ve sevenlerinin gözyaşlarıyla uğurlandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-