eskort samsun

ÜNYENETHABER

PROTESTONUN PERDE ARKASI

PROTESTONUN PERDE ARKASI
12 Ocak 2016 - 2:30

unye-basini-yemege-neden-katilmadi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlene yemeğe Ünye’den hiçbir basın mensubunun katılmaması tartışma yarattı. Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi tarafından gün nedeniyle TESK Otel’de bir yemek düzenlendi.

Yemeğe Vali Yardımcısı Ahmed Akın Varıcıer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av.Ahmet Çoruh, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör’de katıldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun annesinin rahatsızlığı nedeniyle Çorum’a gitmesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ında il dışında bulunması nedeniyle yemeğe katılamadığı belirt10346273_10206168325840501_4383771911921471027_nildi.

Altınordu ile birlikte bazı ilçelerden de yemeğe katılım oldu. Ancak Ünye’den yemeğe hiçbir basın mensubunun gelmemesi dikkat çekti. Fatsa’danda çok az sayıda basın mensubu geldi.

ÜNYE BASININDAN AÇIKLAMAMA GELDİ

Ünye Canik Gazeteciler Derneği sekreteri ve Çakır Medya Group Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır yaptığı açıklamada,geçen yıl Valimize bu yıl için düzenlenecek yemeğin Altınordu dışında düzenlenmesi isteğimizi iletmiş ve bunun dışında bir etkinliğe katılmayacağımızı söylemiştik.Valimizden  bu konuda söz almıştık..Ancak gördük ki  Ünye ve Fatsa Basının isteği dikkate alınmadı  ve geçen yıl olduğu gibi  etkinliğin  yine Altınordu’da düzenlenmesine tepki olarak  davete katılmadık dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-