eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

“Arkadaşlar Ünyemizi Gururlandırıyor”

“Arkadaşlar Ünyemizi Gururlandırıyor”
17 Mart 2016 - 15:53

cem23

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sektöründe ciddi başarılara imza atan Mertcan Denizcilik’i ziyaret etti.

Başkan Ergün ziyaretinde Firma sahibi Necip Ataş ve Cem Üreyener’den  firmanın faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Ergün; Ülke genelinde ilçemizin ilimizin adını duyuran ve yapmış olduğu faaliyetlerle bu sektörde bizleri gururlandıran arkadaşlara teşekkür ediyorum dedi.

Firma sahibi Necip Ataş ve Cem Üreyener de  ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek şu açıklamalarda bulundular.Ünye, Fatsa, Giresun, Espiye, İzmit , Antalya, İzmir, İstanbul Haliç gibi liman ve Marina larda 25 adet Römorkör ve tekne ile, Palamar, Kılavuz Kaptanlık ve Deniz Aracı hizmeti veren MERTCAN DENİZCİLİK ŞİRKETİ aynı şekilde Ünye Limanında da bu hizmeti ek olarak yangın söndürme Römorkörü ile hizmetine devam etmektedir.  Gemilerin limana güvenli bir şekilde girip çıkmalarını sağlayan römorkör ve kılavuz kaptan hizmeti verildiği için güvenli limanlar arsında yer alan Ünye Limanı’nda Mertcan Denizcilik tarafından Türkiye’de sadece 3 tane olan yangın söndürme tertibatlı römorkör ile hizmet veriyor. Yaklaşık maliyeti 1,5 milyon dolar olan römorkör’ün Ünye Limanı’na giriş çıkış yapan gemilere hizmet verdiğini belirten Kaptan Necip ATAŞ ve Cem ÜREYENER “2014 yılında Ünye Limanı’nda römorkör ve Kılavuz Kaptan teşkilatı kuruldu ve Ünye Limanı uluslar arası standartlarda güvenli limanlar arasına dahil oldu. Ünye Limanı’nda Türkiye’de sayısı sadece 3 olan üstün özellikli römorkörle hizmet veriliyor. Bu römorkör, Vouyt tipi bir pervane sistemi ile çalışan, yerinde 360 derece manevra kabiliyeti olan ve aynı zamanda yangınlara müdahale edebilme özelliği olan bir araç. Haydarpaşa garının yandığı sırada denizden bu tür araçlarla müdahalede bulunulmuştu. Bu araç yangına müdahale ederken kendini de soğutma özelliğine sahip” dedi.

Başkan Ergün son alarak bizi gururlandıran bu arkadaşlara başarılar dileyerek biz de siyasiler olarak her zaman yanlarındayız dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-