eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

ÜNYE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
24 Mart 2016 - 0:05

MNKÜnye’de değişim hızla devam ediyor. Ünye Belediyesi, birimlerini tek çatı altında topluyor.Döner Çeşme meydanında bulunan birimlerini şuan ki belediye binasına taşıyor. Ordu Büyükşehir Belediye ise döner çeşme meydanındaki binaya birimlerini taşıma hazırlığında.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Vatandaşlarımızın daha iyi ve daha kolay hizmet alabilmesi adına belediye bünyesindeki müdürlükleri aynı bina altına topluyoruz. Keza Büyükşehir Belediyesi de döner çeşme meydanındaki binada tüm birimleri ile tamamen faaliyete geçmiş olacak.”dedi ve konuşmasına devam etti.”

“Ünye belediyenin altındaki işyerlerini boşaltıyoruz. Bir iki tanesi ile 11 Nisan tarihinde bitecek olan sözleşmemiz var. Orayı inşallah Zabıta binasındaki birimleri komple belediyenin altına alıp,  binayı kurumsal bir kimliğe kavuşturacağız.

Zabıta binamız ile ilgili de tasavvuflar  önümüzdeki meclise gelecek. Orası Büyükşehir Belediyemizin Ünye yerleşkesi olacak. Binanın dış cephesi komple değişecek ve içerisi yeniden elden geçirilecek. Önündeki Dönerçeşme Meydanıda ,meydan konseptine uygun olarak günümüz koşullarına göre değişecek.

Büyükşehrimizin Zabıtası, Fen işleri, Mezarlıklar ,diğer tüm birimleri ve Başkanlık ofisi de dahil olmak üzere bu  binada hizmet vermeye devam edecek. Böylece Ünyeliler bizle işi olduğunda tek bina olarak buraya gelecek. Büyükşehir ile işi olduğunda tek bina olarak oraya gitmiş olacak.

DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Peşinden pazaryeri projemiz var. Yani biz şehrin tamamını dönüştürmek ile ilgili ciddi adımlar atıyoruz. DOKA’da olan projemiz onaylandı. Orta Çarşıyı komple değiştireceğiz. Dış cephelerini yenileyeceğiz. Yani şehir bir iki sene sonra inşallah bu binamızda bittiğinde farklı bir konsepte bürünmüş olacak.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-