eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI OLİMPİYATA MI HAZIRLIYOR ?

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI OLİMPİYATA MI HAZIRLIYOR ?
03 Nisan 2016 - 2:30

cvdd

Vatandaşlar trafik ışıklarındaki ayarsızlıktan şikayetçi oldular. Yayalar için yanan yeşil ışığın çok erken kırmızıya dönüşmesi ile sıkıntılı anlar yaşayan Ünyeli vatandaşlar,  ışıklardan geçmeye korkar oldular. TEDES ile araçların yavaşlaması sağlanırken,ayarsız trafik ışıkları sayesine vatandaşların hızlanmalarına sebep olunması traji komik  görüntüleri ortaya çıkarıyor.

İNSANLAR TEHLİKEYE ATILIYOR

Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte nedendir bilinmez bazı gelişigüzel ve düşüncesiz  uygulamalar Ünye’de yaşayan vatandaşları isyan ettirmeye başladı. Bu sıkıntılar yavaş yavaş giderilirken yeni sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bu şikayetlerden bir tanesi de trafik ışıklarında yayalar için yanan yeşil ışığın çok erken kırmızıya dönüşmesi.

Vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin kontrolünde olan trafik ışıklarının yeniden düzenlenmesini istiyorlar. Bu konuda görüşlerini aldığımız vatandaşlar Ünye Belediyesi Ordu’nun Büyükşehir olmasından itibaren bizim sıkıntılarımızla ilgilenmemeye başladı,yetki alanında olmayan hiç bir işe bakmıyorlar ve hakkımızı savunmuyorlar. Ne zaman bir sıkıntıyla gitsek bu işe Büyükşehir bakıyor diyorlar.

Biz de şimdi yetkililere ,UKOME Bizi Olimpiyatlara mı Hazırlıyor da ,Bu Trafik Işıkları Bu Şekilde? Diye sormak istiyoruz.

Bizler de bu trafik ışıklarının yeniden düzenlenmesini istiyoruz ve bu konunun takipçisi olacağız.2 yıllık Büyükşehir süresince alınan vatandaşı yok sayan bazı karalar bizleri üzüyor ve rahatsız ediyor.Bir iş yapılırken birazda mantık çerçevesinde yapılması daha doğru olur dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-