eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan YANIK Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan YANIK Muhtarlarla Bir Araya Geldi
06 Nisan 2016 - 10:09

fd

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Çaybaşı’nı geliştirmek için söz verilen hizmet ve yatırımları, muhtarlarla masaya yatırdı.

Her ay düzenli olarak muhtarla bir araya gelen Belediye Başkanı İsmet Yanık, Çaybaşı’nı daha ileriye taşımak için muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Muhtarlarla ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, öneri ve istekleri not alıp, belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Yanık, önemli bir geçim kaynağı olacak “istiridye mantarı projesini” de muhtarlara anlatarak, bunu mahallelerde yaygınlaştırmalarını istedi.
Yeni seçilen muhtarları da tanıtan Başkan Yanık yaptığı konuşmada;
“Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız. İlçemizi birlikte büyütüp, birlikte kalkındıracağız. Aramıza yeni katılan Cevizliyatak muhtarımız Haydar Güneş, Aşıklı-Çakıllı muhtarımız Mustafa Akçay, Mollalı muhtarımız Zeki Palpas ve Taşkesiği muhtarımız Efer Karayiğit’e aramıza hoşgeldiniz diyorum.
Bugün önemli bir konuyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum.
Vatandaşlarımıza ek bir gelir kaynağı olacak olan istiridye mantarı projemizi size anlatacağım. İstiridye mantarını pazarlamak zor bir iş değildir. Bir çok ürünün aksine mantar sektöründe rakip kavramı pek yoktur. İhtiyacın hızla artması ve mantar tüketiminin geçmiş yıllara göre sürekli yükselen bir grafik içinde olması hemen her gün bir çok girişimciyi bu alana sürüklemektedir. Az maliyetle para kazanmaya başlanılabilmesi de bu işi cazip hale getirmektedir. İşte bu yüzden bu çalışmayı ilçemizde yaparak ilimizde bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için sizlerden mahallelerimizde bu projeyi anlatarak halkımızı bilinçlendirmenizi ve her zaman olduğu gibi desteğinizi göstermenizi istiyorum. Bizler Çaybaşı için mücadele ediyoruz. İlçemizi daha ileriye nasıl götürebiliriz bunun savaşını veriyoruz. Sizlere bir kez daha yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-