eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Öğrencilerine Ödül

Mustafa Rakım Anadolu Lisesi  Öğrencilerine Ödül
09 Nisan 2016 - 1:28

7Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi ile İHH arasında yapılan anlaşma ile öğrencilere 12 yetim kardeşlerine bir yıl boyunca yardım edecek.

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir, yapmış olduğu konuşmada şöyle konuştu; “Okulumuzda uygulanmakta olan projeler var. Bu projelerin ilki ayın öğrencisi projesi, diğeri haftanın sınıfı projesi, bir diğer projede geçen hafta içerisinde gerçekleşmiş olan Milli Eğitim Bakanlığı ile İHH arasında yapılmış olan her sınıfın bir yetim kardeşi olsun projesidir. Bu projede okulumuzdan öğrencilerimiz dünyanın çeşitli bölgelerinden 12 yetim kardeşlerimize bir yıl süre ile bakacak. Bu program dahilinde Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz önce ayın öğrencilerine ve velilerine takdim edilmek üzere ödüllerini verecekler” dedi.

Öğrencileri ödüllendirdi

Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, ise şöyle konuştu; “Biraz önce okul müdürümüzün de ifade ettiği gibi yoğun bir ortam. Şuanda ilçemizdeki tüm okullarda sınav var. Tabi burada 12. Sınıf öğrencilerimiz de var. Geçen ay YGS sınavını geride bıraktık. Haziran ayında inşallah LYS sınavına güzel bir hazırlık yaparak başarılı olmanızı umut ediyorum. Okul müdürümüz bu projeden daha önce bana bahsetmişti. Ayın öğrencisi bahsettiğinde gerçekten de sevindim. Tabi ki marifet irtifaka tabidir. İrtifaka görmediği yerde sessizce ayrılır gider. Küçük bir hediye de olsa bu davranışı sergileyen öğrencilerimizin burada hepinizin huzurunda ödüllerini takdim edeceğiz” dedi.

Ardından Ayın Öğrencileri 9/C Sınıfından Mert Ramazan Gül ile 11/D Sınıfından Serenay Weıdınger; Haftanın Sınıfı 10/B; Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Olsun Projesinde Rehberlik Servisi, 9/A Sınıfından Semanur Yanık, 9/A, 9/B, 9/C ve 9/D Sınıfı Öğrencileri, 9/A Melike Kalafat Öğrencileri, 10/A, 10/B, 10/C ve 10/D Sınıfı Öğrencileri, 11/A Sınıfından Serap Eren ve 11/D Sınıfı Öğrencileri ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’in elinden ödüllerini aldılar.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-