eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ordu’da ‘Umut’ var Umut’ta Şifa Var

Ordu’da ‘Umut’ var Umut’ta Şifa Var
28 Nisan 2016 - 23:41

 

HJKI

Ordu’da ilk kurulan özel hastane olan Özel Ordu Umut Hastanesi hastalarına en iyi hizmeti sunabilmek için her geçen gün canla başla çalışıyor. Bu çalışmalarının meyvelerini de artarak almaya devam ediyor.

Özel Ordu Hastanesi Genel Müdürü İdris Altunel, gazetemize yapmış oluğu özel açıklamada hastane hakkında şöyle konuştu; “Özel Ordu Umut Hastanesi Ordu’nun kurulan ilk özel hastanesidir. Şuanda 10 tane genel yoğun bakım, 5 tane yeni doğan çocuk yoğun bakım, geri kalana servis yatağı olmak üzere toplam 90 yatak kapasitemiz vardır. Şuanda 32 tane uzman doktorumuz,320 tane bordrolu çalışanımız var. Ordu’nun istihdam konusunda da istihdam sağlayan büyük kuruluşlardan bir tanesiyiz” dedi.

Eksiklerimizi Görerek Vatandaşlara Nasıl Güzel Hizmet Verebilirizin Arayışı İçerisindeyiz1

Altunel, vatandaşların hastaneye olan ilgisi hakkına ise şunları söyledi; “Hastanemizin Ordu’nun kurulan ilk özel hastanesi olması nedeniyle vatandaşların gönlünden ayrı bir yeri var. Buraya güvenip, kendi evleri gibi hissederek gelip sağlık hizmeti alabiliyorlar. Bizi vatandaşların takdir etmesi çok önemlidir. Biz vatandaşların görüş ve önerilerini takip ediyoruz. Bunun sonucunda da eksiklerimizi görerek vatandaşlara nasıl güzel hizmet verebilirizin arayışı içerisindeyiz. Ama şuana kadar yaptığımız hizmetlerde vatandaşların önemli bir şikayetleri olmadı. Buda bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Hastanemize Türkiye’nin Muhtelif Yerlerinden Ciddi Manada Hasta Gelişi Var

Altunel, şehir dışından da hastaların geldiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Şuanda hastanemiz Türkiye’nin muhtelif yerlerinden ciddi manada hasta gelişi var. Plastik Cerrahlarımız var. Ortopedi hekimlerimiz Ordu’nun gözde hekimleridir. Her bir doktorun iki aylık randevuları dolu olması bize aşırı talebin olduğunu gösteriyor. Vatandaşlar hekimlerimize çok güveniyor. Karadeniz Bölgesi ve özellikle Plastik Cerrah için Antalya ve İzmir’den gelen hastalarımız oluyor. Bizim fiyatlarımız Ankara ve İstanbul’dan daha ucuz olduğu için vatandaşlar bizi tercih ediyor” dedi.

Ordumuz Son Zamanlarda Turizmde Öne Çıkmak İstiyor.

Altunel, son zamanlara Ordu’da turizm sektöründe artış olduğunu da ifade ederek şöyle konuştu; “Ordumuz son zamanlarda turizmde öne çıkmak istiyor. Burada da Sayın Vali Beye ayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Valimiz Ordu’nun tanıtımı için cidden gecesini gündüzüne katarak ciddi bir çalışma içerisindedir. Bunun neticesini her geçen gün tüm sektörler alıyor. Biz de bunlara ek olarak uluslararası fuarlara katılarak Ordu’yu sağlık turizminde öne çıkartmaya çalışıyoruz. Son olarak Umman’daki fuara katıldığımızda Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetlerinden ciddi manada hasta talepleri gelmeye başladı. Buda Ordu için sevindirici bir haberdir” dedi.

Altunel, sözlerini şöyle noktaladı; “Vatandaşların öncelikle şunu dikkate alması gerekiyor. Bir sağlık hizmeti gerektiği zaman geri dönüşler nasıl oluyor? Buraya gelenler buradan memnun kalmış mı? Hekimini seçerek doğru hizmeti nasıl alırım diye araştırması lazım. Biz kendimizi anlatıyoruz. Ama vatandaşta iletişim çağı geliştiği için gitmek istediği hekimi araştırma fırsatına sahip oluyor” dedi.

3

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-