eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

EMNİYETİN BAŞARISINI KUTLUYORUM

EMNİYETİN BAŞARISINI KUTLUYORUM
26 Ağustos 2016 - 0:06

VRRRR

“15 Temmuz 2016 akşamı girişilen meşum darbe teşebbüsünün ardından, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) çökertilmesine yönelik faaliyetler hızla ve emin adımlarla yürütülüyor.

O meşum gece ve sonrasında ilçe çapında herhangi bir aykırı hareket olmamış; gerek Emniyet gerekse Jandarma düzleminde, özellikle de bu birimlerin başında bulunan yöneticilerin büyük gayretiyle sorunsuz olarak sürecin yönetilmesi sağlanmıştır.

15 Temmuz’dan bugüne FETÖ/PDY Terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda hızlı bir şekilde gerek Emniyet Teşkilatı içindeki aykırı unsurların açığa alınması, gerekse diğer kamu ,kurum ve şahıslara yapılan soruşturmalar  diğer ilçelere örnek teşkil etmiş ve örnek alınmış olması da ayrıca taktire şayandır.

Gerçekten masum olan insanların mağdur edilmemesi için bölücü terör örgütünün gizli beyin kadrosu ve yapılanmasının çözümlenmesi konusunda, gene bölgemize örnek olacak çalışmaların nihai aşamaya gelmiş olması memnun edicidir.. Böylelikle terör örgütü kadrolarında bizzat aktif olarak yer alanlarla, bu pisliğe bulaşmamış olanların hukuki zemindeki ayrımını yapmak için ince eleyip sık dokuyarak titiz bir çalışma örneği gösteren Emniyet Teşkilatı gecesi demeden gündüzü demeden  fark yaratmıştır

İlçe Emniyet Müdürlüğün bölücü terör örgütü FETÖ ile ilgili ne denli başarılı çalışmalar yürüttüğü,  açıklanan  resmi rakamlarda net olarak görülüyor. Operasyonların neticesinde 200 ün üstünde soruşturma ve 125 kişinin tutuklamasının gerçekleştirildiği ilçe genelinde ,Ünye Emniyetinin Ordu genelinde nedenli rakamsal olarak başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Başta 15 Temmuz sürecinin ilk gününden bugüne kadar duruşu , sergiledikleri başarılı uygulamalarla ve bundan sonra yapacakları çalışmalarda Ünye Emniyetine olan güvenimizi,şükranlarımızı ve teşekkürümüzü Ünye’liler adına başta Emniyet Müdürü Ömer Akar olmak üzere tüm polis teşkilatına sunmaktan onur duyuyoruz.

Şunu biliyoruz ki o korkunç geçenin izlerini silmek,o geceyi tekrar yaşatmak için hayal kuranlara en büyük darbeyi Türk polisinin vuracağından hiç endişemiz yoktur. VE MİLLETÇE RAHATIZ ÇÜNKÜ TÜRK POLİSİ FAZLASINI YAPIYOR…..

Cihan Çakır 

Çakır Medya Genel Yayın Yön

 

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-