eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAYANLAR LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

BAYANLAR LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
23 Aralık 2018 - 2:35

TFF Kadınlar 3.Lig 13.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ünye Gücü Futbol Kulübü Kadın Futbol Takımı Pazar (BUGÜN)günü deplasmanda Erbaa temsilcisi Ufuk Keleş Gençlikspor takımı ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışında gol averajı ile birinci durumda bulunan Erbaa temsilcisi ile adeta ilk devrenin final maçına çıkacak olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı, zorlu mücadeleden puan çıkartmak istiyor.

 

Sezona iyi bir başlangıç yaparak 13.Grup’ta iddialı konuma gelen Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı bugün  final gibi bir maça çıkacak. Grupta eşit puanla zirve yarışını sürdüren iki takımı karşı karşıya getirecek maç Erbaa İlçesi Dış Sentetik Sahada oynanacak. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı kazanan taraf ilk devrenin lideri olacak.

Liderlik için kazanmak şart!

Grupta 10 puanlı iki takımdan biri olan temsilcimiz Ünye Gücü FK, gol averajı ile ikinci sırada yer alırken rakibi Ufuk Keleş Gençlikspor maç berabere bitse bile ilk devreyi averajla lider bitirecek. Ünye Gücü FK’nın liderliği için ise mutlak 3 puan kazanması gerekecek. Şu ana kadar oynadığı maçlardan 3 galibiyet, 1 beraberlik alan ve yenilgisi henüz bulunmayan Ünye Gücü FK, bu maçı kazanırsa rakibinin 3 puan önünde ilk devreyi lider kapatacak.

Ünye Gücü FK ile Erbaa Ufuk Keleş Gençlikspor takımları arasında oynanacak maçı Tokat Bölgesi hakemlerinden Sezgin Uyar yönetecek ve yardımcılıklarını da Latife Kaya ile Sevilay Kocabaşoğlu yapacak.

Ünye Gücü FK, Zorlu Maça Hazır!

Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Ünye Gücü FK deplasmanda oynanacak maç öncesi galibiyet konusunda bir hayli iddialı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P