eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Belediye Pazar Esnafını Mağdur Etti

Belediye  Pazar Esnafını Mağdur Etti
31 Aralık 2018 - 0:36

Ünye’de her Çarşamba günleri kurulan Paşabahçe Pazarı’nda bazı pazarcılar yerlerinden edilerek mağdur durumda bırakıldı.

Çamurlu Mahallesi Taşbaşı Cami’nin yan tarafında bulunan alana yaklaşık 1 ay önce belediye zabıtaları tarafından moloz yığınları bırakılması oraya pazar kuran vatandaşları yerlerinden olmasına sebep olarak zor durumda bıraktı.

Yaklaşık 10 yıldır bu alan pazar kurduğunu, bu alanda bir çok arkadaşının da yerlerinden edildiğini ve yeni bir pazar alanı gösterilmediğini ifade eden Zübeyde Şenkaya konuşmasında şunları ifade etti;

Zübeyde Şenkaya: “Ben yaklaşık 10 yıldır bu alanda pazar kuruyordum. Yaklaşık 1 ay önce belediye zabıtaları bu molozları benim pazar kurduğum yere dökerek beni ve burada benim gibi bir çok kişiyi yerlerinden ettiler. Herkes farklı yerlere dağıldı ve bize yeni bir yer de göstermediler. Şikayetiniz varsa belediyeye söyleyin diyorlar. Biz kimi kime şikayet edelim. Bu molozların alınması bekliyoruz ancak 1 aydır gelen giden yok. Biz bu alana pazar kuran arkadaşlarla birlikte mağduruz ve bu molozların en kısa zamanda alınmasını istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-