eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hasan Çelebi Dualarla Anıldı

Hasan Çelebi Dualarla Anıldı
30 Aralık 2018 - 1:37

Emekli Öğretmen Merhum Hasan Çelebi’yi anma gecesi düzenlendi.

Ünye Yavuz Selim Vakfı Hasan Çelebi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen anma gecesinde dualar eşliğinde Hasan Çelebi ve yakın geçmişte vefat edenler anıldı.

Programda konuşan Yavuz selim Vakfı Ünye Şube Başkanı Muhammet Sıddık Öz, şunları söyledi;  Bir yıl öncede vefat eden çok sevdiğimiz Hasan Çelebi kardeşimiz ile Sebile Hanım, babam Cemal Öz, Prof. Dr. Osman Çataklı Hoca, Kemalettin Gazi, Mustafa Güneş, Adem Çalık, Hüseyin (Zalım) Güneş, Ahmet Avanoğlu, Şükrü Ocaktan, Mehmet Ertekin, Halis Şen, ve Burhan Başbay için bir anma ve dua yapalım istedik. Birde bu içinde bulunduğumuz yurdun arsalarını bize bağışlamış olan Taslı ve Güney aileleri var. Temel Güney ve Saim Taslı bu iki büyüğümüzden de Allah razı olsun.  Biz buraya yurt yapmak için Kur’an Kursu derneğinden Yavuz Selim Vakfı’na devraldık. Ondan sonra eski milli eğitim müdürümüzde dahil iki üç yılda hep birlikte bu yurdu buraya kazandırdık. Ardından burayı yedi sene boyunca İmam Hatip yurdu olarak tahsis ettik” dedi.

Kuran-ı Kerim ile açılışı gerçekleştirilen anma programına Ünye Belediye başkanı Yaşar Sezgül ve vatandaşlar katıldı.Program slayt gösterimleri ,ilahi grubu ilahileri ,hatimlerin duasıyla devam etti ve ikramlarla son buldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-