eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Yılbaşı Biletleri İlgi Görmedi

Ünye’de Yılbaşı Biletleri İlgi Görmedi
31 Aralık 2018 - 0:01

 

Ünye’de bu yıl Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı biletlerine ilgi düşük oldu.

Milli Piyango İdaresi tarafından her yıl düzenlenen yılbaşı çekilişinde bu yıl ikramiye tutarı 70 Milyon Lira olarak belirlendi. Türkiye’nin birçok ilinde biletler tükenirken, Ünye’de yılbaşı bilet satışlarında bu yıl düşüş yaşandı.

Ünye Cem İddia İşletmecisi Cem Özdemir, seyyar bilet satıcısı Adnan Çamaşırcı ve Şah Dondurma İşletmecisi Süleyman Balcı satışların geçen yıla oranla bu yıl düşük olduğunu fakat durumun son gün değişebileceğini belirterek şu açıklamalarda bulundular;

Seyyar bilet satıcısı Adnan Çamaşırcı; ” Büyükşehirlerde bilet bitti diyorlar ama bizde hala var. Tam bilet biteli çok oldu. Çeyrek bilete rağbet var çünkü çıkma olasılığı çok. Senelerdir ikramiye çeyreğe çıkıyor. Zaten çeyreğe çıksın 4 kişi faydalansın. Bu nedenle vatandaş çeyrek bileti tercih ediyor. Bu para illaki birini çıkacak. Aklı başında birine çıksın, tam bilete çıksın, zengine çıksın da hiç değilse 200-300 kişiyi istihdam ettirir. Ama bu para birine çıkıp, çarçur edilecekse hiç çıkmasın.” diye konuştu.

Cem İddia İşletmecisi Cem Özdemir ise; Satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Bugün satış olacağını düşünüyoruz. İlgi geçen seneye göre biraz daha az. Yani geçen sene bilet satışları daha iyiydi. Genelde çeyrek bilet satıyoruz.Ayrıca bu sene Milli Piyango yeni bir uygulamaya gitti. Sayısal makinamızdan da bilet verebiliyoruz. Yani istediğiniz son 6 rakamı yazabiliyoruz. Fakat bu uygulama bilinmediği için talep az. Çok oynamıyorlar ama biz bilgilendirme yaparak oynamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Yılbaşı biletleri 10 Milyon rakam üzerinden basıldığı için eğer istedikleri rakamların olduğu bilet başka bir yerde satılmamışsa verebiliyoruz. Rüyasında rakam görüp istediği rakamın biletini almak isteyen vatandaşlar için bu şekilde bir şans yolu açık.

Cem İddia olarak yeni yılda insanların çok daha mutlu olması için herkese şans dilerim. ” diye konuştu.

Şah Dondurma İşletmecisi Süleyman Balcı: “Biletlerin çoğunu sattık ve bu sene ilgi gayet iyiydi. Büyük ikramiye şuana kadarki en büyük ikramiye olduğu için vatandaşlar bilet almayı eksik etmedi. İlk günlerde satışların düşük olmasına karşın son bir haftadır satışlar maksimum seviyede oldu. Bu sene ilk defa uygulanan Sayısal makinelerine halkımızın normal bilet almaya alışmış olmasından dolayı rağbet pek iyi olmadı. Tam ve yarım biletlerimiz bitti ve şuanda çeyrek biletlerimiz var. En çok da çeyrek bilet satıldı. Yeni yıl halkımıza ve ülkemize hayırlara vesile olur. İkramiyeyi İnşallah biz veririz ve ikramiye çıkan kişi veya kişilerin parayı aklı başında kullanmasını temenni ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-