eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akılalmaz Lezzetlerin Adresi

Akılalmaz Lezzetlerin Adresi
02 Ocak 2019 - 1:56

Kalitesi ve lezzetiyle Türkiye’de ve Dünya’da adından sıkça söz ettiren Tavuk Dünyası, UNIPORT AVM’de Ünyeliler için lezzet şöleni yaşatıyor.

Usta ellerde hazırlanan tabakları, menüsü, hijyeni, manzarası ve müşterilere verdikleri hizmet ile açıldığı günden bu yana Ünyelilerin vazgeçilmez adresi olan Tavuk Dünyası yeni yılda da damakları fethetmek için Ünyelileri bekliyor.

Müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu ve Ünyelilerin buradan yüzü gülerek ayrılmaları için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Ünye Tavuk Dünyası İşletme Müdürü Uğur Çayır, yeni yılın herkese kutlu olmasını dileyerek şunları söyledi;

Ünye Tavuk Dünyası İşletme Müdürü Uğur Çayır: “Açıldığımız günden itibaren Ünye’ye en iyi hizmeti vermek için çok çalıştık ve birbirinden lezzetli menüler ortaya koyduk. En iyi ustalar ve kaliteli hizmet ile Ünyelilere doyumsuz tatlar hazırladık. Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir ve onların buradan güler yüzlü ayrılmalarını sağlamak için her türlü çabayı sarf ediyoruz. Yeni yılda da bu gayelerimizden vazgeçmeyerek Ünye’ye hizmet edeceğiz. Herkese mutlu ve huzur dolu bir yıl diliyoruz.” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-