eskort samsun

ÜNYENETHABER

Piyasalarda Yılbaşı Hareketliliği

Piyasalarda Yılbaşı Hareketliliği
31 Aralık 2018 - 17:54

Yeni yıla saatler kala Ünye’de yılbaşı hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Yılbaşını evde geçirmek isteyen vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da  kuruyemiş, meyve ve süs eşyalarıyla yeni yıla merhaba demek için sokaklara döküldü.

Bizde yaptığımız röportajda esnaf ve vatandaşlara yılın son gününü ve 2019 yılı için beklentileri sorduk. Aldığımız cevaplar ise şu şekilde oldu;

Ünyeli Esnaflar Şunları Söylediler:

“Son 3 gündür yılbaşı için yoğunluk oldu. Yılın son gününde de bu yoğunluk artarak devam etti ve özellikle kuruyemiş ve meyvede talep çok fazla oldu. Vatandaşlar kendi bütçelerine göre ailesine yetecek kadar alıyor. Herkese yeni yılın mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ederim.”

“Bu yılbaşı için satışlarımız son 4 yıla bakıldığında daha düşük seviyelerde oldu. Ancak yine de herkes kendi imkanlarına göre az yada çok bir şeyler alıyor. Yılbaşı için kuruyemiş satışlarında yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar her çeşitten bütçesi yettiği kadarıyla alıyor. Son günde de satışlar daha iyi seviyelere geldi. Yeni yılın ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Ünyeli Vatandaşlar ise Şu Şekilde Konuştular:

“Bugün yılın son günü ve yeni yılın herkese daha hayırlı olmasını diliyorum. Bu geceyi ailecek geçireceğiz ve kuruyemiş, meyve gibi şeyler aldık. Fiyatlar biraz pahalı olsa da yapacak bir şey yok. Bütçeyi ayarlayıp ona göre almak gerekiyor. Gönül ister ki hepsinden alalım ancak elimizdeki olan belli.”

“Yeni yıla ailecek hep beraber evde sohbet ederek ve televizyon izleyerek gireceğiz. Tabiki kuruyemiş ve meyve de olmazsa olmazlardan. Her çeşitten bütçemiz yettiği kadar aldık. Geçmiş senelere göre fiyatlar biraz daha pahalı geldi ancak yapacak bir şey yok. Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini diliyorum.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-