eskort samsun

ÜNYENETHABER

İyi Parti Dayanışma Toplantısında Bir Araya Geldi

İyi Parti Dayanışma Toplantısında Bir Araya Geldi
06 Ocak 2019 - 12:57

İyi Parti Ünye İlçe Teşkilatı düzenlenen dayanışma ve kaynaşma toplantısında kahvaltı programıyla bir araya geldi.

Yüzüncü Yıl Restoranda düzenlenen programa İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya’nın yanı sıra çevre ilçe başkanları da katıldı.

Programda konuşan İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz şunları ifade etti;

“Bu parti çok büyük zorluklar içinde kurularak bugünlere taşındı. Her ne kadar ötelense de, itelense de bugün güzel yurdumuzun her yanında İyi Parti’den bahsedilmektedir.Seçimler siyasi partilerin harman zamanıdır. Biz de harmanımızı elbette ki harmanlayacağız. halkın bildiği, tanıdığı, güvendiği desteklediği isimlerle seçime katılacağız. Çok kısa sürede önce ilimizde sonra ilçelerimizde belediye başkan adaylarını açıklayacağız. Soğuk, kar, tipi demeden her kapıyı çalacağız. Halkın iradesini kazanarak bu seçimlerden başarılı çıkacağız” diye konuştu.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya ise konuşmasında şunları söyledi;

“İlçe teşkilatımızın dayanışma kahvaltısında bir araya geldik. Biz inancın açamadığı kilit, çözemediği problem olmadığını biliyoruz. Her şeyden önce bu ülkeye, sadece Türkiye Cumhuriyeti’ne değil, Ortadoğu’daki Türk kardeşlerimizin, güneyimizdeki Türkmen kardeşlerimizin tüm dünyadaki Türklerin anayurdu olduğu için güveniyoruz. Önümüzde çok önemsediğimiz yerel seçimler var. Biz bu seçimde partimizin başarılı bir şekilde çıkacağına inanıyoruz. Bu seçimlerin ardından genel seçimlerde ihtimal muhalefet, iyi ihtimal iktidar olarak bu seçimlerden çıkacağız inşallah. Adaylarımızı yakında açıklayacağız” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-