eskort samsun

ÜNYENETHABER

İLÇE BAŞKANI TAVLI HAKKINDA ŞOK BELGE VE GÖRÜNTÜLER

İLÇE BAŞKANI TAVLI HAKKINDA ŞOK BELGE VE GÖRÜNTÜLER
13 Ocak 2019 - 5:27

Partisinin ve aday adaylarının tepkisini çeken , sonradan aday adaylığı çalışmaları içine giren ve partisinin mevcut aday adaylarının ayağını kaydırmakla suçlanan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı hakkında iddia ve belgeler bitmek bilmiyor.

Bilindiği gibi partisinin mevcut aday adaylarının arkasından iş çevirerek, Ünye Belediye Başkanlığı için kendi aday olmak istediği kamuoyunda konuşulan İlçe Başkanı Tavlı’ya  Ak Parti aday adaylarının tepkisini daha önce gündeme getirmiştik.

Bugün ise gazetemize ulaşan fotoğraflar ve bilgiler ölçüsünde bir kez daha şaşkınlığımızı gizleyemedik.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı’nın FETO’dan yargılanan üst düzey FETO/PDY terör örgütüne üye D.Ütü ile bağlantısını kamuoyunda bilmeyen yoktu.

Bugün ise  elimize ulaşan son belgelerle adeta şok olduk.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın FETÖ/PDY ile ilgili ilişkini gördük. Aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü gibi Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu bölgesinin halen tutuklu bir numaralı imamı İlyas Yıldırım ile kare kare fotoğrafları haber merkezimize ulaştı ve sizlerle paylaşıyoruz.

Tavlı Şaibe Altında

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  “FETO Şaibelisi ve iltisaklı kişilerle yolları ayıracağız ” sözlerine rağmen ,”en son FETOcuyu adaletin karşısına çıkarana kadar mücadele edeceğiz” diyen bir liderin temsil noktasındaki ilçe başkanı hakkındaki görüntüler,iddialar ve ilişkiler kamuoyunda endişe yarattı.

Fetocu İle Ortak İş

Yine elimize ulaşan başka bir bilgiye göre FETO/PDY Terör örgütüne üyelikten hapiste yatan ve yargılanması devam eden D.Ütü ile ilgili ticari bağlarının olduğu ve Ünye’nin köprübaşı  mevkinde ortak arazi alarak beraber müteahhitlik işine girdikleri ortaya çıktı.

Ak Parti Zarar Görür

Bu son gelişmelerin ardından üzerindeki şaibeleri temizlemeden Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı koltuğunda oturması bile kamuoyunda tepkiyle karşılanan Tavlı’nın ,mahalli seçimlerde Ünye Belediye Başkan adaylığı için çalışma yapması Ak partiye zarar dan başka bir şey kazandırmayacağı ortadır.

24 Haziran seçimlerinde Ünye’de Ak partinin -20 oy kaybı yaşaması  endişelenilmesi için en iyi örnek olarak karşımızı çıkıyor.

Tavlı ‘ya Tepki

ETO ile mücadelesini sürdüren Recep Tayip Erdoğan’ın partisinde şaibeli bir başkan adayının olması kamuoyuna FETO ile mücadele etmesi gereken Ak Parti için ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ dedirtti ve tepki çekti.

NOT:

Bu görüntüler ve bilgiler ışığında kamuoyunda oluşan Feto endişesine,sayın ilçe başkanı Hüseyin Tavlı’nın gerekli açıklamayı yaparak üzerinde ki şaibeyi bir an önce kaldırmasını bekliyoruz.Bizler kimseyi suçlamadan ,kamuoyunu bilgilendirme görevimizi yaptık.Haberde taraf olan kişiler gazetemiz aracılığı ile cevap haklarını kullanabilirler.

fetö gezisi

fetö sohbet evi

bu karede herkese işlem yapıldı,Tavlı hariç

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-