eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

”MAALESEF ÜRETMİYORLAR HAYALİ PROJELER SUNUYORLAR”

”MAALESEF ÜRETMİYORLAR HAYALİ PROJELER SUNUYORLAR”
28 Mart 2019 - 23:36

Büyük Birlik Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor seçimlere 2 gün kaldığını ve halkın 5 yılı rahat geçirmesi için çok iyi düşünmesi gerektiğini belirtilerek gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Büyük Birlik Partisi Ünye Belediye Başkan adayı Yunus Zor’un açıklamaları söyle;

ÜRETMİYORUZ HAYALİ PROJELER YAPIYORUZ

Ünye’nin ilk ihtiyacı üreten bir Ünye olmaktır. Biz Dünya’yı Ünye’den yönetemeyiz ancak Dünya’ya üreten bir Ünye olarak örnek olabiliriz. Ünye’de üreticiye ve çiftçiye destek vererek bu üretimi Ünye’ye kazandırabiliriz. Her seçim döneminde vaatler içerisinde olan bir organize sanayi var. 30 yıldan beri kazandırılmayan organize sanayi seçim arifesinde çeşitli gelişmeler oldu ve ödenekler geldi. Kaldı ki bu ödenekler daha önce de gelip onaylanmıştı. Bugün Ünye’de organize sanayi yapıldığı zaman işsizliğin önüne geçilecektir. Üreten bir Ünye’de dışarıya göç değil, dışarıdan Ünye’ye göç olacaktır.

TURİZM ALT YAPIMIZ YOK

Sadece yaz ayında kültür sanat festivalleri yapmakla kültür şehri olunmuyor. Şuanda bir Kültür Sitemiz bile yok. Bunun parası onaylanmış ancak hala daha yapılamayan Kültür Sitesi arazimiz var. Kültür Sitesinin olmadığı bir yerde kültür ve sanattan bahsedemezsiniz. Bir önceki belediye Ünye turizmi için yaz döneminde yaklaşık 3,5 milyonluk bir yatırım yaptı. Bunu kendi bütçesinden değil de birilerinden toplayarak ulusal basında Ünye’yi tanıttı. Biz altyapısı olmayan bir binanın çatısını kurmaya kalktık. Eğer ulusalda bu tanıtım tutsaydı ve insanlar dışarıdan Ünye’ye gelseydi, turistler Ünyelilere “ben nereyi gezeceğim?” diye sorsaydı ne olacaktı? Gezilecek yerleri Ünye’deki halk da bilmiyor, Ünye’deki resmi yerler de bilmiyor. Biz önce turizm ile ilgili yapmamız gerekenlerin altyapısını hazırlayacağız daha sonra tanıtıma çıkacağız.

Ünye’nin çok değerli sanatçıları var. Biz bu tanıtımı o sanatçıların yardımlarıyla sağlayacağız. 3,5 milyon lirayı ulusal kanallarda, reklamlar için harcıyacağıma burada bir sinema veya dizi projesi çekerek farkındalık oluşturup, kültür sanatı devamlı olarak yapabilirdim.

VATANDAŞA KAPI OLMAYACAK

31 Mart seçimlerinden sonra başkan olursam yemin ediyorum makam odasının kapısını tamemen kaldıracağım ve belediyenin girişine hiçbir zaman turnike koymayacağım. Bu engel turnike koymayla başlar ve insanlar yukarıya çıkamazlar. En büyük hizmet bir belediye başkanının sabah esnafıyla birlikte dükkanı açması, çayını içmesi ve beraber olmasıdır. Bu zamanda böyle bir belediye başkanı yoktur. Ben bu şekilde vatandaşlarla bir olan bir belediye başkanı olmak istiyorum. Her seçim döneminde bu şekilde konuşulur ancak seçim bittiğinde her şey unutulur. Bizim temennimiz bu söylediklerimizi unutmamak, eğer unutursak da siz basın olarak bize hatırlatmanızı rica ediyorum.

RAHAT ETMEK İÇİN İYİ DÜŞÜNÜN

31 Mart tarihine sayılı günler kaldı. Benim vatandaşlardan istediğim bu son bir ayda çok iyi düşünmeleridir. Yunus Zor ne yapabilir? Yunus Zor kimlerin yanındadır? Yunus Zor bugün rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun öğrencisidir. Bugünkü genel başkanımız Mustafa Desteci’nin yanındadır. Bütün bu insanları iyi araştırın ve çok iyi düşünün ki önümüzdeki 5 yılı rahat bir şekilde yaşayalım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-