eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dünya Halter Şampiyonasında Ülkemizi Ünyeli Sporcu Temsil Edecek

Dünya Halter Şampiyonasında Ülkemizi Ünyeli Sporcu Temsil Edecek
08 Mart 2019 - 13:15

Halter Yıldızlar kategorisinde Yusuf Fehmi Genç, Amerika’da Ünye’yi ve Türkiye’yi temsil ediyor.

29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Ankara’da yapılan şampiyonada Türkiye 2. olup milli takım seçmelerine katılan, daha sonra ise 8-15 Mart tarihlerinde Las Vegas’da yapılacak olan Halter Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Yusuf Fehmi Genç, Amerika’da ülkemizi ve Ünye’yi temsil ediyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile Ordu Gençlik Spor Müdürlüğü Halter Antrenörü ve Halter Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Cumali Tekin şunları ifade ettiler;

Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü olarak halter branşında yapmış olduğumuz çalışmalarda çeşitli organizasyonlarda Türkiye dereceleri aldık. Halter Yıldızlar kategorisinde Yusuf Fehmi Genç isimli sporcumuz, antrenörümüz Cumali Tekin eşliğinde 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Ankara’da yapılan şampiyonada Türkiye 2. olup milli takım seçmelerine katılmıştır. Daha sonra milli takım düzeyinde hazırlıklar yapılarak 8-15 Mart’ta Amerika Las Vegas’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Sporcumuz ülkemizi Ordu’yu ve Ünye’yi orada temsil edecektir. Sporcumuza Dünya Şampiyonasında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Ordu Gençlik Spor Müdürlüğü Halter Antrenörü ve Halter Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Cumali Tekin: “3 senedir sporcumuzla beraber çalışıyoruz ve bu 3 senede bir çok başarı elde etti. Bu 3 yılda Türkiye’de 8 tane derece yaptı. Çalışmalarını katlayarak devam etti ve bu günlere ulaştı. Amerika’da İnşallah şampiyon olmasını diliyoruz. Bizi çalışmalarımızda destekleyen İl Müdürümüz, İlçe Müdürümüz saolsunlar desteklerini bizden esirgemiyorlar. Herkese teşekkür eder sporcumuza başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-