eskort samsun

ÜNYENETHABER

Veysel İlhan ” Ünye’de Gönüllere Giren Belediyecilik Yapacağız”

Veysel İlhan ” Ünye’de Gönüllere Giren Belediyecilik Yapacağız”
15 Mart 2019 - 15:15

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı İlhan gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmasında, 31 Mart Gecesi zafer bayrağını alarak Türkiye’de örnek belediyeciliği Ünye’de göstereceklerine vurgu yaptı.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av.Veysel İlhan, aynı zamanda esnaf ve vatandaşların, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

“Bin seçim kaybetmeyi, bir kalp kırmaya tercih ederiz” diyerek gönülleri fethetmeye devam eden İlhan, sözlerinde şunları kaydetti;

“Biz gönüldaşlarımızla beraber çıktığımız yolda İnşallah zafer bayrağını elde edeceğiz. Bizim amacımız ve hedefimiz 90 bin oy almak değil, 130 bin gönüle girmektir. Amacımızda bu 130 bin gönüle girerken, bir tane bile kalp kırmamaktır. Biz bin seçim kaybetmeyi bir kalp kırmaya tercih ederiz ve bu düşünceyle yürüyeceğiz.

Saadet Partisi Türkiye’nin çatısıdır ve kucaklaşma noktasıdır. Bugün belediye meclisimizde ve aramızda Türkiye’nin her siyasi hareketinden insanlar vardır. Bu memleketin güler yüzlü, dürüst, geleceği düşünen ve planlayan yöneticilere ihtiyacı vardır. Bu ekipte de bu memleketin ihtiyacı olan her şeyi karşılayacak güç vardır. İnşallah zafer bayrağını aldığımızda Türkiye’de örnek bir belediyeciliği Ünye’de göstereceğiz. Bu amaç ve hedefle yürüyoruz ve sizden de yürüyüşümüze katılıp bizlere destek vermenizi istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-