eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sınav Koleji’nden 18 Mart’a Özel Anlamlı Sergi

Sınav Koleji’nden 18 Mart’a Özel Anlamlı Sergi
19 Mart 2019 - 1:49

Sınav Koleji öğrencilerinden 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne özel anlamlı sergi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümüne özel olarak Sınav Koleji ortaokul ve lise öğrencileri tarafından Ünye UNIPORT AVM’de resim sergisi düzenlendi.

Şarkılar ve çeşitli etkinliklerle gün boyunca UNIPORT AVM’de gösterime sunulan sergi Ünyelilerin de büyük ilgisini topladı.

Bu sergiyle öğrencileriyle birlikte Çanakkale ruhunu sergiyle yansıtmaya çalıştıklarını belirten Ünye Sınav Koleji Resim Öğretmeni Betül Saraç, yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu;

Ünye Sınav Koleji Resim Öğretmeni Betül Saraç: “Bugün UNIPORT AVM’de Çanakkale Zaferi’nin 104. yılına özel öğrencilerimizle birlikte sergi düzenledik. Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünde Sınav Koleji ortaokul ve lise öğrencilerimizle Çanakkale ruhunu çalışmalarımıza yansıtmaya çalıştık. Bu sergiyle birlikte hem Çanakkale’de bu vatan için yapılanları çocuklarımıza aktarmak, hem de bu güne özel öğrencilerimizle birlikte Ünyelilere sergimizi sunmak istedik. Başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Aziz Şehitlerimizi bu vesileyle saygı ve minnetle anıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-