eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Fevzi Çakmaklılar, Bu Yola Kaldırım İstiyor

Fevzi Çakmaklılar, Bu Yola Kaldırım İstiyor
22 Mart 2019 - 1:15

Fevzi Çakmaklılar, mahallelerinin Çınar Sokağındaki sahile bağlanan yol için kaldırım yapılmasını talep ediyor.

Ünye’nin Fevzi Çakmak mahallesi Çınar Sokakta asfalt çalışmalarından sonra kaldırım yapılmaması, evlerinden çıkan vatandaşların doğrudan yola adım atmalarına sebep oluyor. Yolun sahil giriş-çıkışı olduğu için yoğun kullanılmasından dolayı bu durumun büyük tehlike arz ettiğini belirten mahalle sakinleri, gazetemiz aracılığıyla yetkililere seslendiler.

Fevzi Çakmak sakinlerinden Halit Arslan;

“Asfaltımız ve kaldırımız yapıldı, yalnız ben taş ördürdüm ve başlangıç yapıldı. Bu caddeye bu kenarlar yakışmıyor. Burayı yaptırırsak tehlikeden kurtulmuş oluruz. En önemlisi de önümüzde seçimler var ve bu ufak tefek sorunlar çözülmedikçe seçimlere gitmek olmaz. Buraları yapan müteahhit arkadaşla görüştüm. Bu ufak yeri neden yapmıyorsunuz? Diye sordum bana dedi ki Büyükşehir ödenek tutanağı vermiyor diye söyledi. Biz mahalleliler ufak tefek sorunlar için Büyükşehir’in ödenek tutanağını vermesini istiyoruz.  Fevzi Çakmak Mahallesi asfalta çok yakın yerlerdir. Bu sokakları da bitirirsek Fevzi Çakmak mahallesine güzel bir hizmet olmuş olacaktır. Bu mahalleye yapılan hizmetlerin kolu kanadı kırık bu sorunları da çözersek çok memnun olacağız. Değerli Başkanımızdan özellikle bu konu hakkında rica ediyorum. Bu mahalleyi güzelleştirelim burası çok para tutmaz. Biz mahalleliler olarak üzerimize düşen görevi yapmaya razıyız.”

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yıldız;

“ Fevzi Çakmak Mahallesi Çınar sokakta bulunmaktayız. Buraya dökülen asfalttan sonra, vatandaşlarımızın evlerinin girişinde bulunan yaya kaldırımı olmadığı için evden çıkan vatandaş ve çocuklar iki adımda asfaltta çıkmış oluyor. Bu sokak dört yol ağzı ve sahil kenarına çok yakın yerdir. Asfaltta giriş ve çıkış olduğundan çok tehlikeli, bizler kapıların girişine yaya kaldırımı istiyoruz. Yaya kaldırımı yapılması halinde vatandaşların can ve mal güvenliğini emniyet altına aldığımızda, araç kullanan arkadaşlarımız da gönül rahatlığı ile yoluna devam eder. Fevzi Çakmak Mahallesinde üç tane sorun olan sokaklarımız var. Bu sokaklarda kaza olma olasılığı fazladır biz tedbirimizi alalım takdiri Allah’a bırakalım. Bizler Belediye Başkan adaylarımızın bu sorunlara çözüm bulmalarını istiyoruz. Fevzi Çakmak Mahallesi tam olarak 20 senedir geri kalmış vaziyettedir. Fevzi Çakmak Mahallesi Ünye’nin en değerli mahallesidir. Bu sokakta ne sağda ne de solda kaldırım yok. Bu sokak hem sürücü için hem de yayalar için tehlike arz ediyor. Ben Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı olarak mahallelerin her zaman yanında olacağını beyan ediyorum.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-