eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Öğrencilerinden 18 Mart’a Özel Program

Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Öğrencilerinden 18 Mart’a Özel Program
20 Mart 2019 - 15:46

Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne özel program düzenlendi.

Ünye-Fatsa Uğur Okulları Konferans Salonunda düzenlenen programda Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir okuma ve gölge oyunu gösterisi salonda bulunan izleyicilere sunuldu.

Veli ve öğrencilerden büyük beğeni toplayan gösterinin açılış konuşmasını yapan Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Şinasi Coşkan şunları ifade etti; “Tarihimize altın harflerle kazınmış olan Çanakkale Zaferi’nin 104. yılının kutlama etkinlikleri çerçevesinde okulumuzla birlikte hazırlamış olduğumuz anma programı düzenliyoruz. Milletimizin elde ettiği bu zafer sadece kazanılmış bir savaş değildir. Bu zafer kolay elde edilmemiş ve Türk Milletinin Anadolu’daki varlığı bu savaşı kazanarak devam etmiştir. Bu zafer her yönüyle başka bir benzeri olmayan bir zaferdir. Bizde Çanakkale ve onun destansı ruhunu bir de Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu gözünden bakınız istedik. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve bu salonu bize açan Uğur Okullarına teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmasının ardından program Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu 11-B sınıfı öğrencilerinden Sibel Acar “Bir Yolcuya”, Neslihan Uludağ ise “Çanakkale” isimli şiirlerin okunmasıyla devam etti. Ardından okul öğrencilerinin gölge oyunu gösterisiyle Çanakkale ruhu izleyicilere sunulurken seyircilere duygu dolu anlar yaşatıldı.

Programın kapanış konuşmasını yapan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz şu şekilde konuştu; “Öğrencilerimiz gerçekten zevkine doyum olmayan bir program sergilediler. Bizler öğrencilerimize Çanakkale Zaferi’nin nasıl kazanıldığını, hangi zorlukların yaşandığını, 104 yıl önce şehitlerimiz sayesinde bizlerin bugün rahat bir şekilde yaşadığını unutturmamamız gerekiyor. Bizler bu programda başından sonuna kadar Çanakkale Ruhunu yaşadık. Başta okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çok değerli öğrencilerimizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenlenen programın ardından Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu yiyecek ve içecek bölümü öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale Menüsü olan üzüm hoşafı ve tam buğday ekmeği servisi yapıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-