eskort samsun

ÜNYENETHABER

VEYSEL İLHAN’A YOĞUN İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

VEYSEL İLHAN’A YOĞUN İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
20 Mart 2019 - 18:39

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet partisi Ünye Belediye Başkanı Adayı Avukat Veysel İlhan, Muammer Bilgiç, Özgür Şahin beraberinde Ünye Saadet Partisi Teşkilatı ile birlikte bugün ilk ziyaretini Killik Sivomatic Madencilik’e gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunu ve tesis çalışanları ziyareti devamında Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi öğretmenler ve idareciler ile bir araya gelen Avukat Veysel İlhan burada kısa bir konuşma yaptıktan sonra Sınav Koleji öğretmenleri ve yönetimi ile bir araya gelerek, eğitimcilere şöyle seslendi;

“Ünye de halkın Belediye Başkanlarından pek çok talebi var. Belediye Başkanın sadece insanların değil, çiçeğin, böceğin, kedinin, köpeğin, yaban hayvanlarının da Belediye Başkanıdır. Bu cümle ile başlıyoruz.Bu civarın büyük şehir olması 2 olumsuzluğu getirdi. Birincisi aşırı betonlaşma, ikincisi kırsalın boşaltılması.

Kırsalın boşaltılmasının 2 olumsuz sonucu oldu.

  • Yüzyıllardır elden ele geçen tohum ve üretme yeteneği elimizden alındı.
  • Üretemediğimiz için fiyatlar arttı, Bu artış sektörü ve hepimizi de etkiledi.

Ünye Belediyesinin görevi olmamasına rağmen Belediye Başkanlarının ana vazifesi kırsalın tekrar işletilmesi olmalı, Belediyeler bunun için projeler geliştirmeli.

Siz ne yapmak istiyorsunuz derseniz ; Birincisi bölgede var olan tüm ürünler değerinde mutlaka satın alınmalı, market ürünleri ile rekabet edebilmesi için paketlenmeli, patentlenmeli, bir standart oluşturulmalı ve pazarlanması mutlaka belediye aracılığı ile sağlanmalıdır.

Türkiye’de buna örnek belediyeler muhalefet belediyeler var. Bu seçim yerel seçim, genele konuşmak istemiyorum, bu sebeple basit bir cümle ile paranın ideolojisi yok, para kazanarak belediye yönetmek durumundayız. Mevcut Belediye borç ile yönetilmekte, bankalardan kredi çekilerek yönetilmekte. Onlar kredileri mümkün mertebe vermeye devam edecekler ama biz borçlanarak belediye yönetilmesinden değilde, üretilerek belediye yönetilmesi taraftarıyız.

Bu konuda projeler geliştiriyoruz. Bu seçimde destek ve oylarınızı olmasa da Hayır dualarınızı istiyoruz.” Diye konuştu.

Ünye Belediye Başkan Adayı Avukat Veysel İlhan ve Saadet Partisi Ünye Teşkilatı konuşmasının ardından yoğun program ve organizasyonlara yetişmek  üzere eğitim kurumundan ayrıldı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-