eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Belediyesi’nde Devir Teslim

Ünye Belediyesi’nde Devir Teslim
03 Nisan 2019 - 16:34

Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, mazbatasını alarak yeni görevinin başına geçti.

Ünye’nin yeni Başkanı Tavlı belediyede yapılan devir teslim töreninde görevi Belediye Başkan Vekili Sezgül’den devraldı. Tavlı’nın devir teslim törenine çok sayıda partili de katıldı.

Eski Başkan Vekili Yaşar Sezgül, yeni Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı Başkanlık makamında çiçekle karşıladı. 

Ünye Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Tavlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Çok değerli kardeşimizi, Ünyeli kardeşlerimizin seçmesiyle görevlendirilmesi hepimiz için büyük bir mutluluk vesilesidir. Ben kendisine güveniyorum. Biz acizane kısa dönem içerisinde bir sistem oturtmaya, farklı bir yapı ortaya koymaya gayret ettik. Çok enteresandır. Basından da takip ediyorum. Tunceli- Ovacık Belediye Başkanı Tunceli Belediye Başkanı seçildi. Bugün adını bile çok rahat söyleyemeyeceğim bir siyasi parti olan Türkiye Komünist Parti’den seçildi. Şimdi onu oraya getiren nedir? ben büyük bir imkanlarının olduğunu zannetmiyorum. Ovacık’ta çok geniş imkanlara sahipti de bu nedenle il belediyesine mi geldi? Peki nasıl geldi? halkın gönlüne dokundu. O gönle dokunuş O’nu İl belediye Başkanı yaptı” diyerek Tavlı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sözlerinde şunları kaydetti;

“Biraz önce adliye binasından mazbatamızı alarak görevin resmi olarak tebliğ edilme sürecini yaşadık. Tabi Bununla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın 19 Ocak 2019 tarihinde bizleri aday olarak göstererek Ünye’yi bize emanet etmeleri ve 31 Mart yerel seçimlerinde de Ünyeli Aziz hemşerilerimizin destekleriyle bizleri bu makama layık görmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Biz Ünye’de 127.000 hemşerilerimizle birlikte, aynı zamanda da ilçemizin dışındaki bütün Ünyeli hemşehrilerimizin temsilcisi olmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu hizmeti yürütmenin gönül belediyeciliği ile birlikte tevazu, samimiyet ve gayretinde içinde olduğu Allah’ın izniyle ortak aklın, istişarenin ve şeffaflığın tesis edildiği bir dönemin devamının gayreti içerisinde olacağımızı buradan bildirmek istiyorum. Çıktığımız bu yolda kazanmak değil başarmak önemlidir. 5 yıllık süreci ekibimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte başarmış olmayı Cenabı Allah bizlere nasip eylesin. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yeni Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Görev Devir Teslim Töreninde

Publiée par Çakır Medy sur Mercredi 3 avril 2019

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-