eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

HASTANE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

HASTANE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
04 Nisan 2019 - 2:27

Uzun zamandır boş olan Ünye Devlet Hastanesine Hastane Müdürlüğü makamının yeni sahibi belli oldu.

İdari ve Mali İşler Müdürü Barış Yılmaz Göreve Başladı

Ünye devlet Hastanesi İdari ve Mali işler müdürü Serdar Erdem’in sözleşmesinin yenilenmemesi üzerine yaklaşık iki yıla yakın bir süredir boş bulunan Ünye devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürlüğüne Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde uzun süredir Şube Müdürü olarak görev yapan Barış Yılmaz atanarak 02 Nisan 2019 Salı günü göreve başladı.

Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Hastanesi yeni İdari ve Mali İşler Müdürü Barış Yılmaz Ordu ili Gölköy ilçesi sakinlerinden Havva ve Nazif Yılmaz çiftinin ikinci evladı olarak 1979 yılında dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Gölköy merkez ilkokulunda, Ortaokul ve lise eğitimini Ordu Atatürk Lisesinde tamamladıktan sonra Kafkas Üniversitesi Kars sağlık Yüksek okulu ve Anadolu Üniversitesi açık öğretim İşletme fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde ihtisas eğitimini tamamladı.

Gaziantep ili Karkamış ilçesi Toplum Sağlığı merkezinde göreve başlayan Barış Yılmaz yedi yıl sonra Elazığ ili Harput İlçesi devlet hastanesine atandı.

Burada kaldığı dört yıl içerisinde başarıyla görevini sürdüren Yılmaz girdiği görevde yükselme sınavı sonucu başarısını kanıtlayarak 2016 yılında Ordu il sağlık müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

Barış Yılmaz Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığında 2018–2019 tarihleri arsında Şube Müdürü olarak görev yaptığı esnada uzun süredir açık bulunan Ünye devlet Hastanesi İdari ve Mali işler müdürlüğüne atanarak 02 Nisan 2019 Salı günü Ünye ye gelerek göreve başladı.

Kendisi gibi sağlıkçı hanımefendi ile evli 2 evlat sahibi Barış Yılmaz’a yeni görevi ve görev yerinde de başarılar dileriz.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-